Kaspersky Lab lanceert online store | Aces Direct

Kaspersky Lab lanceert online store voor verkoop door partners

Kaspersky Lab lanceert online store voor verkoop door partners

24-06-2014 – Nieuw verkoopconcept zet zojuist geïntroduceerde Kaspersky Small Office Security op een unieke manier in de markt. Kaspersky Lab heeft een nieuw concept ontwikkeld voor de verkoop van zijn zakelijke oplossingen. Klanten kunnen de producten direct kopen via een online store. Daarbij worden ze in contact gebracht met lokale partners. De afhandeling van de verkoop gebeurt vervolgens via de partners en hun back-endsystemen. De online store is toegankelijk via de website van Kaspersky Lab, partners kunnen deze echter ook in hun eigen website integreren. Het eerste product dat via dit speciale verkoopkanaal zal worden verkocht, is het onlangs geïntroduceerde Kaspersky Small Office Security. Deze vernieuwde beveiligingsoplossing is specifiek gericht op bedrijven met minder dan 25 werknemers. Het verkoopconcept van de online store van Kaspersky Lab is uniek in de IT-beveiligingssector. Nederland behoort tot de eerste landen waarin het wordt geïntroduceerd.

IT-leverancier ACES Direct, een van de Nederlandse partners van Kaspersky Lab, vindt de online store een positieve ontwikkeling. “Met Kaspersky Small Office Security en de online store bieden we de kleinzakelijke markt een sterke propositie: een goed product, met lokale ondersteuning als dat nodig is. Voor ons is het interessant dat we klanten binnenkrijgen die rechtstreeks bij de fabrikant een vraag gesteld hebben. Bovendien zegt de online store veel over het vertrouwen dat Kaspersky Lab in ons als partner heeft, het is een mooie manier om te laten zien hoe nauw we samenwerken”, zegt Jeroen Stabel, Manager Solutions van ACES Direct.

Martijn van Lom, General Manager Benelux en Nordic bij Kaspersky Lab, legt uit waarom het bedrijf koos voor de lancering van de online store met Kaspersky Small Office Security: “Veel kleine bedrijven kopen beveiligingsproducten voor consumenten omdat die gebruiksvriendelijker zijn dan zakelijke oplossingen. Ze kunnen die producten bovendien ’s avonds en in het weekend bestellen via internet, dat komt ze beter uit. Nadeel is echter dat ze zo geen passende beveiligingsoplossing krijgen, terwijl ze vaak meer geld kwijt zijn omdat ze meerdere individuele consumentenpakketten moeten kopen. Onze nieuwe online store maakt het kleine bedrijven gemakkelijk om de juiste bescherming aan te schaffen.”

Nadat een klant in de online store van Kaspersky Lab heeft aangegeven hoeveel werkstations de licentie voor Kaspersky Small Office Security moet dekken, kan hij een lokale partner uit een lijst kiezen. Deze partner is het contact voor levering, ondersteuning en service. Het gaat hierbij alleen om gecertificeerde Silver, Gold of Platinum partners. “Kaspersky Lab is de eerste die een online store voor zakelijke beveiligingsproducten gekoppeld aan het partnerkanaal biedt. We hebben er alle vertrouwen in dat het initiatief succesvol zal zijn omdat iedereen ervan profiteert – niet in de laatste plaats onze partners die er een extra online verkoopkanaal bij hebben, terwijl wij zowel voor de ontwikkeling als de marketing zorgen”, aldus Van Lom.

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab is 's werelds grootste niet-beursgenoteerde leverancier van endpoint beveiligingsoplossingen. Het bedrijf behoort wereldwijd tot de top vier leveranciers van beveiligingsoplossingen voor eindgebruikers. In de meer dan zestien jaar van zijn bestaan is Kaspersky Lab altijd een innovator geweest op het gebied van IT-beveiliging en biedt het effectieve digitale beveiligingsoplossingen voor de enterprisemarkt, mkb-bedrijven en consumenten. Kaspersky Lab, met zijn holding geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk, is thans mondiaal actief in bijna 200 landen en gebieden en biedt wereldwijd bescherming aan ruim 300 miljoen gebruikers. Meer informatie op http://www.kaspersky.com/.

  Feedback