Krachtige tablet HP Elite x2 bij ACES Direct | Aces Direct

Krachtige tablet HP Elite x2 bij ACES Direct

Krachtige tablet HP Elite x2 bij ACES Direct

18-12-2015 - ACES Direct neemt binnenkort de HP Elite x2 1012 op in het assortiment. De HP Elite x2 is een veelzijdige tablet met dezelfde productiviteit als een notebook en de voordelen van een tablet voor onderweg.

“We hebben de HP Elite x2 1012 een dun, licht en krachtig ontwerp meegegeven. Eenvoudig en elegant ontworpen biedt de notebook kwaliteit, duurzaamheid, beveiliging en beheergemak voor mobiele productiviteit”, aldus Frank Brassart, director, Commercial Mobility, Personal Systems EMEA, HP Inc.

Premium design en duurzaamheid
De HP Elite x2 1012 is een premium design van HP uit CNC gefreesd aluminium. De tablet is slechts 8.1 mm dik, weegt minder dan 1 kg en is voorzien van een ingebouwde stand die tot 150 graden verstelbaar is. Het 12 inch (30 cm) beeldscherm heeft een 3:2 ratio en past automatisch aan naar gelang de lichtomstandigheden.

Zoals het volledige Elite portfolio van HP is ook deHP Elite x2 1012 robuust gebouwd. De tablet heeft twaalf MIL-STD810 tests doorstaan voor de meest uitdagende zakelijke omgevingen. De HP Elite x2 is daarnaast ook uitgerust met een Corning Gorilla Glass 4 scherm en een legering van twee soorten aluminium voor de juiste balans tussen stevigheid en gewicht.

Hoge prestaties
Voor de mobiele professional zijn hoge prestaties van groot belang. Daarom biedt de HP Elite x2 1012 een lange batterijduur, veel mogelijkheden met Windows en is het apparaat uitgerust met de 6e generatie Intel® Core M vPro processor voor hoge prestaties met een laag stroomverbruik.

Fluisterstil
Een ingebouwde SSD zorgt voor een fanless design waardoor het device geruisloos werkt. Naast SSD technologie is de HP Elite x2 1012 ook uit te rusten met een SED SSD of NVMe technologie.

Premium audio
De HP Elite x2 1012 maakt het gebruikers eenvoudig met collega’s samen te werken dankzij premium audio van Bang & Olufsen en HP Noise Reduction Software zodat conference calls soepel verlopen.

Beschikbaarheid
The HP Elite x2 1012 wordt in januari in Nederland verwacht.

  Feedback