Logitech ConferenceCam 300e | Aces Direct

Logitech Conference Webcam CC3000e

Logitech Conference Webcam CC3000e

17-07-2014- Maak van elke vergaderzaal een samenwerkingsruimte met face-to-face videogesprekken.

Hoeveel fysieke vergaderzalen er zijnFrost & Sullivan schatten dat er wereldwijd 60-70 miljoen fysieke vergaderruimtes zijn. In slechts 5% wordt er vergaderd met behulp van video. Dit kan verklaard worden door de kosten, complexiteit en kwaliteit van videocommunicaties. Hierdoor is het aanschaffen van een product een grote drempel voor bedrijven. Daarom heeft Logitech de ConferenceCam CC3000e ontwikkeld. Betaalbaar, kwalitatief, gebruiksgemak en een compleet alles-in-één-ontwerp.

De Logitech ConferenceCam CC3000e biedt ongekende betaalbaarheid in combinatie met professionele audio en video om van elke vergaderzaal een videosamenwerkingsruimte te maken. Doordat u uw vertrouwde computeromgeving en UC-toepassing naar keuze gebruikt, is de CC3000e direct gebruiksklaar en eenvoudig in te zetten. Werkgroepen van 6 tot 10 personen kunnen de voordelen ervaren van kristalheldere, persoonlijke communicatie.

Zie alles, tot in de kleinste details.
De Logitech ConferenceCam CC3000e heeft maar liefst een gezichtsveld van 90 graden. Door de optie vloeiend pannen en kantelen kunt u alle aanwezige goed en duidelijk in beeld krijgen. Mocht u iets niet kunnen lezen op het whiteboard of kleine voorwerpen beter willen bekijken dan kan dat door de 10x-zoom zonder kwaliteitsverlies. De meest kleine details worden in uitstekende resolutie weergegeven.

Logitech Conference cam Logitech Conference Webcam CC3000e

Flexibiliteit en gemak.
De ConferenceCam CC300e is flexibel in te zetten. U kunt hem bevestigen aan de muur, op een
taf of op ooghoogte. Er zit tot 10 meter bereik tussen camera en speaker.

Voer telefonische vergaderingen via uw mobiele apparaat.
U kunt via uw tablet of mobiele telefoon gebruik maken van de Bluetooth® optie. Zo kunt u een professioneel klinkende telefonische vergadering houden. De CC3000e is ingesteld op een gemiddelde vergaderruimte om te voorkomen dat de speaker Bluetooth®-signalen van buiten de vergaderruimte oppikt. Voor een nog eenvoudigere verbindingservaring koppelt u mobiele NFC-apparaten snel met de CC3000e door ze gewoon tegen elkaar te houden. Het maakt niet uit voor de CC3000e hoe u verbinding maakt. Hij is namelijk zo geprogrammeerd dat alleen het laatste gekoppelde mobiel apparaat wordt onthouden, voor de veiligheid en het gebruiksgemak.

Eenvoudig te gebruiken.
Wanneer het tijd is om te vergaderen, hoeft een gebruiker alleen maar een laptop (pc/Mac) of thin client naar de vergaderruimte mee te nemen, de USB-kabel van de ConferenceCam op de laptop aan te sluiten en het videogesprek te starten met een toepassing naar keuze. De technische bediening van het gesprek is heel eenvoudig. Alle functies zijn te bedienen via het voetstuk of de afstandsbediening. De afstandsbediening kan gedokt worden op het voetstuk.

vergaderenVergaderzaal

Vergaderruimte

Meeting

Bekijk hieronder de specificaties of bestel de Logitech ConferenceCam CC300e. Specificaties Logitech Conference Webcam CC3000e

  Feedback