Microsoft lanceert nieuwe betaalbare Nokia Lumia | Aces Direct

Microsoft lanceert een nieuwe Nokia Lumia met Windows Phone 8.1

Microsoft lanceert een nieuwe Nokia Lumia met Windows Phone 8.1

05-09-2014 - Microsoft introduceert de Nokia Luma 830 en Lumia 735 met het nieuwste Windows Phone 8.1 besturingssysteem. Met deze smartphones maakt Microsoft hoogwaardige fototechnologie betaalbaar voor iedereen. Naast de twee nieuwe smartphones worden er ook twee nieuwe accessoires geïntroduceerd. Daarnaast komt Microsoft ook nog met de nieuwe Lumia Denim-update waardoor ook de huidige Lumia-gebruikers mee kunnen profiteren van de verbeteringen en extra features.

Lumia 830 & Lumia 735
De Lumia 830 is een topmodel dat het beste van Lumia en het nieuwste van Microsoft biedt tegen een betaalbare prijs. Met de Lumia 830 maakt de gebruiker foto's en video's van hoge kwaliteit, het toestel beschikt namelijk over een 10 megapixel Pure-View camera. De telefoon beschikt verder ook over het voor-geïnstalleerde Microsoft Office Mobile-pakket, de nieuwste versie van Windows Phone 8.1 met Lumia Demin, OneDrive met 15 GB gratis opslagruimte en een interne opslagcapaciteit van 16 GB.

De Lumia 735 is, met zijn groothoekcamera van 5 megapixel aan de voorkant en het slanke design, ideaal voor selfies en Skype. De 735 biedt ook nog de mogelijkheid tot draadloos opladen en heeft een interne opslag capaciteit van 8 GB. Zowel de Lumia 830 als de lumia 735 zijn verkrijgbaar in de Benelux vanaf oktober 2014. De lumia 830 zal rond de 330 euro gaan kosten en de Lumia 735 rond de 219 euro. BTW en subsidies zijn nog niet meegerekend.

Nieuwe accessoires
Microsoft Devices Group introduceert ook nog twee nieuwe accessoires in het Lumia assortiment.Ten eerste de Wireless Charging Plate DT-903, wat het opladen nog makkelijker en beter maakt. En ten tweede de Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones HD-10, wat ervoor zorgt dat u alle content op uw smartphone eenvoudig kunt projecteren op een scherm met HDMI-aansluiting.

Lumia Demin-update
Als laatst zal Lumia zich gaan verbeteren met de Lumia Demin-update. Lumia Demin combineert de nieuwste Windows Phone 8.1-update met exclusieve ervaringen voor Lumia-smartphones. Een onderdeel van deze update is Lumia Camera. Deze biedt de Lumia 930, Icon en 1520; snelheid, high definition, intuïtief en kwaliteit. Lumia Camera is verkrijgbaar als onderdeel van de Lumia Demin-update. Deze zal eerst alleen beschikbaar zijn voor de Lumia 930 en 1520. In het vierde kwartaal van 2014 is deze update beschikbaar voor de Lumia 830.

  Feedback