Nieuwe samenwerking tussen ACES Direct, Heras en HPE | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Nieuwe samenwerking tussen ACES Direct, Heras en HPE

Nieuwe samenwerking tussen ACES Direct, Heras en HPE

Als vooraanstaande Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen is Heras in zes landen actief. ACES Direct staat–samen met HPE OEM-Heras bij op het gebied van netwerkoplossingen die passen bij de beveiligingsbehoefte en situatie van de klant.

Key Accountmanager Mike Fransen werkt namens ACES Direct intensief samen met Heras. Volgens hem is de samenwerking een natuurlijke ontwikkeling. “De gebruikte technologie gaat in hoog tempo vooruit. Daardoor komen er steeds vaker netwerkoplossingen kijken bij de producten van Heras. Wij hebben netwerkkennis en bijbehorende specialisten in huis, Heras brengt de beveiligingsbehoefte in kaart. Samen met het uitgebreide HPE OEM programma is het daardoor mogelijk om de beste producten, ondersteuning, training en support te bieden.

Maatwerk

ACES Direct gaat volgens Mike meedenken over de totale netwerkoplossing en levering van passende netwerkswitches, servers, workstations en monitoren. “Het is maatwerk, hierdoor hebben de producten langere lifecycles en meer service bij eventuele problemen (binnen 4 uur gemaakt). Daarnaast kan Heras gebruik maken van een wereldwijd beschikbare helpdesk van HPE. Daar wordt niet alleen het bedrijf maar ook de eindklant beter van.

Energie door innovatie

Zowel Manager Sales en Solutions Jeroen Stabel van ACES Direct als Solutions Manager Harrie van Heeswijk van Heras zijn trots op de samenwerking. Volgens Jeroen past het perfect in de visie en missie van ACES Direct. “Wij krijgen als organisatie enorm veel energie wanneer wij klanten verder helpen met de toepassing van IT-technologie. Bij Heras gaan we dat doen. We gaan zelfs een stap verder door te assisteren bij het inbrengen van de juiste IT-technologie in de eindproducten van Heras. Een fantastisch mooie ontwikkeling waar ik trots op ben!

Kennis bundelen

Harrie ziet op zijn beurt ook hoe beide bedrijven elkaar versterken om de klant uiteindelijk nog beter te helpen. “Kijk naar het IoT (Internet of Things) wat een steeds grotere rol speelt in het bedrijfsleven en dus ook bij ons. Daar horen ook netwerkoplossingen bij. We inventariseren eerst de beveiligingsbehoefte van de klant. Aan de hand van die behoefte bepalen we de beste oplossing. In dat traject zien wij een grote meerwaarde in de gebundelde kennis van Heras, ACES Direct en HPE. Zo bieden we klanten een systeem op maat dat niet alleen vandaag maar ook over tien jaar perfect werkt.

Meer dan hekwerk

Jeroen Huijbregts, Marketing Manager Heras Nederland, denkt dat veel mensen Heras alleen kennen van de hekwerken en poorten. “Dat wij alleen een hek en een poort neerzetten is het beeld wat soms heerst. Daar omheen zitten veel technologische randzaken. Dat wij ook camerasystemen, video management systemen of hekwerkdetectie leveren en hierbij als system integrator acteren weten minder mensen. Voor verdere professionalisering van onze dienstverlening en advies zoeken we partners die passen bij onze missie om erkend te worden als premium merk in perimeter protection. Daarvoor moet je ook met premium partners werken.