Nieuwe HP Z-Workstations en Performance Displays bij ACES Direct | Aces Direct

HP onthult nieuwe Z-Workstations en Performance Displays

HP onthult nieuwe Z-Workstations en Performance Displays

Nieuw aanbod van betaalbare, betrouwbare high performance technologie voor de veeleisende computergebruikers
Amstelveen, 24 juli 2013 - HP heeft de eerste monitoren aangekondigd in de nieuwe Z-Displaylijn tegelijk met de nieuwe instapmodellen Z-Workstations. Krachtige, betrouwbare en flexibele computers tegen PC-prijzen. Met de introductie van HP Z22i and Z24i IPS Displays gaat HP verder met innovatie en ontwikkeling van de werkplek. De displays bieden de best mogelijke beeldprecisie en zijn uiterst betrouwbaar ofwel ‘mission-critical’. De HP Z-Displays sluiten volledig aan bij de HP Z-Workstations. De displays zijn ideaal voor ingenieurs, architecten, ontwerpers en fotografen die tegen een redelijke prijs willen beschikken over de best mogelijke beeldnauwkeurigheid.
Verder bouwend op de award-winnende Z series of workstations, introduceert HP ook de nieuwe HP Z230 Workstation. Deze workstation is beschikbaar als tower of als small form factor (SFF) en is gebouwd voor veeleisende opdrachten. De HP Z230 is daarmee het juiste product voor kenniswerkers, specialisten, ontwerpers, grafische vormgevers en creative designers die een zeer sterke stabiliteit nodig hebben tegen een betaalbare prijs. Bij ontwerpers die werken met programma’s als Autodesk, AutoCAD en fotografen die gebruik maken van Adobe® Photoshop® komen de nieuwe functionaliteiten van de HP Z230 goed van pas.
Bijzonderheden
• Z230 SFF heeft een extra 2,5inch slot voor een SSD drive, dus nu kun je een mooie SSD opstart + HDD opslag combinatie maken waar klanten naar vragen.
• Z230 SFF heeft standaard 3 Display Poorten welke gebruikt kunnen worden als je kiest voor Intel Integrated Graphics.
• Z230 SFF heeft voortaan USB 3.0 aan de voorkant.
• Z230 MT is 17% kleiner dan de Z220 CMT (minder hoog), heeft een slot voor een compacte optical drive en ook nog plaats voor twee 5 ¼ (optical) drives.
• Z230 MT heeft standaard 2 Display Poorten en 1 DVI-I poort welke gebruikt kunnen worden als je kiest voor Intel Integrated Graphics.
• Z230 MT heeft een extra 2,5inch slot voor een SSD drive.
Prijs en beschikbaarheid
Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de nieuwste Z-modellen kunt u contact opnemen met ACES Direct via (013) 530 01 22 of info@acesdirect.nl.

Bekijk hier alle huidige HP modellen die verkrijgbaar zijn bij ACES Direct.

  Feedback