Ontdek de nieuwe Surface-apparaten | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Ontdek de nieuwe Surface-apparaten bij ACES Direct

Paul van Erp

Solution Advisor Mobility t. 013 762 19 25
Contactformulier

Ontdek de nieuwe Surface-apparaten bij ACES Direct

Op dinsdag 2 oktober heeft Microsoft vier nieuwe producten gelanceerd als onderdeel van de Surface-lijn: Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2 en de Surface Koptelefoon. Voor meer informatie over de nieuwe Laptop, Pro en Studio devices kunt u bij ACES Direct terecht.

Met oog op nieuwe technologieën, is Microsoft van start gegaan met het ontwikkelen van nieuwe Surface-apparaten. Hier zijn een nieuwe tablet, laptop, dektop-pc en voor het eerst ook een koptelefoon uit voortgekomen. Deze nieuwe Surface-apparaten zijn gebouwd om bedrijven in staat te stellen hun grootste doelen te behalen.

Surface Pro 6

De nieuwe Surface Pro 6 is de meest krachtige Surface Pro tot nu toe. De nieuwe tablet is namelijk voorzien van de laatste quad-core powered achtste generatie Intel-processor. Hiermee is de Surface Pro 6 maar liefst 67 procent sneller dan zijn voorganger. Daarnaast is de accuduur van de tablet verbeterd, waardoor het apparaat 13,5 uur mee gaat. De Surface Pro 6 is verkrijgbaar in de kleuren platinum of zwart. Welke kleur kiest u?

Surface Laptop 2

De lichtgewicht en elegante Surface Laptop 2 biedt snelle performance en stijl voor onderweg. Ondersteund door de achtste generatie Intel-processor is deze nieuwe laptop 85% sneller dan de originele Surface laptop. Daarnaast wijkt deze nieuwe laptop af van de gebruikelijke Surface kleuren, de Surface laptop 2 is beschikbaar in Platinum, Burgundy, Kobalt Blauw en Zwart. Verder is de Surface Laptop 2 uitgerust met een PixelSense touchscreen en een verbeterd toetsenbord dat zorgdraagt voor een stillere type-ervaring. Deze nieuwe generatie notebook is dus perfect uitgebalanceerd in design, uitvoering en mobiliteit, zonder ook maar iets van tijd in te leveren op de batterijduur van 14,5 uur.

Surface Studio 2

De Surface Studio 2 is de snelste Surface tot nu toe. De GPU is 50% sneller dan zijn voorganger en de processor 35 procent. Daarnaast is de helderheid van het 28-inch display er met 38 procent op vooruit gegaan en biedt het scherm 22 procent meer contrast. Zo ziet alles wat er wordt gecreëerd er geweldig uit. Net als bij de vorige versie, is de Surface Studio 2 voorzien van 4.096-drukniveaus als het scherm bediend wordt met de Surface pen en zijn er 13,5 miljoen pixels in het scherm geïntegreerd. Deze nieuwe desktop-pc is gebouwd voor ontwikkelaars en designers, die behoefte hebben aan hoge grafische prestaties en snelle verwerking vereisen.

Surface koptelefoon

Om de gehele Surface ervaring compleet te maken is de Surface koptelefoon ontwikkeld. Deze koptelefoon helpt in productiviteit. De koptelefoon houdt ongewenst geluid buiten en gewenst geluid binnen, waardoor u op geen enkel moment wordt gestoord door geluid van de buitenwereld. Met de ingebouwde microfoon is het de ideale koptelefoon om mee te bellen. Via bluetooth kunt u de Surface koptelefoon met andere Surface-apparaten verbinden voor optimalisatie. Deze koppeling maakt het mogelijk om te wisselen tussen laptop en mobiele telefoon, terwijl u verbonden blijft met uw muziek, vergadering of telefoongesprek.

Klaar om uw bedrijfsomgeving te optimaliseren? Binnenkort kunt een pre-order plaatsen voor de nieuwste Microsoft Surface-apparaten bij ACES Direct. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager of onze Solution Advisor Mobility Paul van Erp.