Open-e nieuws bekijk de storage test | Aces Direct

Open-e News: Silver Partner Certified Hardware

Open-e News: Silver Partner Certified Hardware

18-06-2014 - Open-e biedt universele en schaalbare IP storage oplossingen. Het biedt software om eenvoudig een NAS of SAN samen te stellen met universele standaard server hardware.

ACES Direct gecertificeerde open-e oplossingen
ACES Direct heeft als partner van open-e een 8 en 15 TB storage oplossing aangeboden ter certificering. Beide systemen zijn uitvoerig door open-e getest en met vlag en wimpel door de testen heen gekomen. De systemen bieden een hoge mate van flexibiliteit waarmee ze goed inzetbaar zijn voor iSCSI storage, maar ook NAS filer en tbv storage voor CCTV. De systemen bieden de mogelijkheid om via RAID 10 een hoge performance en data safety te bieden, met 1GbE interfaces voor snelle connecties voor een flexibel netwerk.

De testrapporten kunt u hier downloaden:
Open-e Unified Storage 8TB
Open-e Unified Storage 15TB

De open-e oplossingen van Rackserver zijn een combinatie van de Rackserver hardware en de Data Storage Software V7 (DSS V7). Het V7-platform van open-e beschikt onder andere over uitgebreide functionaliteit voor Network Attached Storages (NAS), iSCSI, InfiniBand en Fibre Channel Storage Area Networks (FC SAN).

Dankzij de Active-Active-functionaliteit (optioneel) worden de cluster prestaties aanzienlijk verbetert. De lees-, schrijf-en replicatie verkeer kan worden afgehandeld via beide nodes. Binnen een paar minuten heeft u tot enkele honderden gigabytes beschikbaar op uw netwerk zonder downtime.
Active-Active Automatische Failover voor iSCSI is een cruciale data-opslag-functionaliteit en inzetbaar voor: High Availability, Cloud Storage Opslag voor virtualisatie en Business Continuïteit toepassingen waar downtime geen optie is.
Wilt u meer informatie over de open-e unified storage 8TB, 15TB of direct een bestelling plaatsen neem dan een kijkje op de product pagina's van open-e unified storage 8TB en open-e unified storage 15TB.
  Feedback