Pannenkoekenfestijn met ACES Direct in Villa Pardoes | Aces Direct

Pannenkoekenfestijn met ACES Direct in Villa Pardoes

Pannenkoekenfestijn met ACES Direct in Villa Pardoes

Naar aanleiding van de samenwerking tussen ACES Direct en Villa Pardoes hielp een delegatie collega´s onlangs tijdens een pannenkoekenfestijn bij Villa Pardoes. Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar.

Zoals inmiddels misschien bekend is maatschappelijke betrokkenheid belangrijk voor ACES Direct. In dat kader trokken onze collega’s naar Villa Pardoes voor een avond vrijwilligerswerk. Vanuit de ACES Direct MVO werkgroep geeft Supply Chain Manager Bram Sauer vorm aan waarom het bedrijf zich zo betrokken voelt bij de stichting. “We zijn in staat om niet alleen een financiële bijdrage te leveren. Maar we leveren ook echt een praktische bijdrage.”

Keukenbrigade

Na een indrukwekkende rondleiding mochten onze collega’s in de keuken aan de slag. Snijden, bakken en klaarzetten van het buffet. Iedereen werd hard aan het werk gezet. Waarbij veel collega’s ontdekten meer baktalent te hebben dan zelf gedacht. Na het zwoegen in de keuken mochten onze collega’s samen met de gezinnen aan tafel aanschuiven.

Onvergetelijk

Volgens Senior Account Manager Koen van Grevengoed een onvergetelijke ervaring. “Het is zo mooi om te zien hoe dankbaar mensen zijn met wat voor mij een klein gebaar voelt. Ik vond het aangrijpend om te zien wat Villa Pardoes voor die gezinnen doet. Niet alleen die kinderen hebben even vakantie maar ook de ouders kunnen -eindelijk- ontspannen. Ik heb me per direct voor de volgende keer opgegeven.”

  Feedback