ACES Direct aanwezig op de Regio Business Dagen | Aces Direct

ACES Direct aanwezig op de Regio Business Dagen

ACES Direct aanwezig op de Regio Business Dagen

09-09-2013 - De Regio Business Dagen is hét regionaal netwerkevent voor Zuidoost-Brabant en wordt dit jaar voor de 21ste keer georganiseerd. In een tijd van economische recessie is creatief ondernemerschap en het werven van nieuwe klanten belangrijker dan ooit! Tijdens de Regio Business Dagen staat de ontmoeting dan ook centraal. Met 6.000 bezoekers biedt deze beurs u een uniek netwerkmoment. ACES Direct zal hier aanwezig zijn om meer de vertellen over de nieuwe ACES Direct organisatie die klaar staat voor iedere ondernemer als totaal IT dienstverlener.

Op de stand staan naast onze persoonlijke Account Managers ook een aantal van onze specialisten. Zij kunnen u meer vertellen over de ontwikkelingen op gebied van Adobe en de nieuwe abonnementsvorm Adobe Creative Cloud. Natuurlijk is het bij gebruik van deze software belangrijk de juiste hardware te gebruiken om op die manier volledig gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden en de kracht van de software. Om u te adviseren over de juiste hardware in combinatie met uw software is er ook een Workstation specialist aanwezig.

Laat u informeren en adviseren door onze specialisten op de Regio Business Dagen. Maak kennis met ACES Direct op onze stand 420L op het Brabant Perspectiefplein en maak gebruik van een 30-dagen proefabonnement van Adobe Creative Cloud!

U kunt zich gratis aanmelden voor de Regio Business Dagen op 16 of 17 september 2013.

  Feedback