RvA ContourdeTwern bezoekt ACES Direct | Aces Direct

RvA ContourdeTwern bezoekt ACES Direct

RvA ContourdeTwern bezoekt ACES Direct

Steeds meer organisaties uit de regio Tilburg weten ACES Direct te vinden. Niet alleen als zaken- maar ook als kennis- en maatschappelijk partner. Dinsdag 9 mei was de volledige Raad van Advies van ContourdeTwern op bezoek.

De Raad van Advies van Betrokken Ondernemers is partner van ContourdeTwern. De raad is hét netwerk voor organisaties en bedrijven die veel bezig zijn met maatschappelijke betrokkenheid. In 2017 komt de raad drie keer bij elkaar. De organisaties laten zich informeren over maatschappelijke issues en denken mee over oplossingen.

“Bij maatschappelijk betrokken ondernemen hoort dat je als bedrijf nadenkt over de problemen in de samenleving die ons omringt, en daarnaar handelt”, zegt Albert Rusch, intermediair Maatschappelijk Betrokken Ondernemen bij ContourdeTwern.

Directeur Tom Coehorst gaf de raad een introductie over ACES Direct en de maatschappelijke verantwoordelijkheid die het bedrijf neemt. “Onze hele organisatie is ingericht rond MVO. Voor ons is dat de basis waarop we zaken willen doen. Niet alleen oog voor onszelf maar ook de maatschappij.”

De RvA boog zich daarna in een interactieve sessie over ‘Kenniskans’. Hiermee daagt de Bibliotheek Midden-Brabant bedrijven en organisaties uit om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg. Tom is tevreden over de lunch. “Het is mooi om al die bedrijven en enthousiaste maatschappelijke plannen uit de regio te horen en zien. Hopelijk kunnen we in de toekomst dit soort mooie initiatieven blijven ontvangen.”

  Feedback