Galaxy S6 Edge Plus is nu leverbaar. | Aces Direct

De Samsung Galaxy S6 edge+ is nu leverbaar!

De Samsung Galaxy S6 edge+ is nu leverbaar!

17-08-2015 - De Samsung Galaxy S6 edge+ is afgelopen week geïntroduceerd en brengt hetzelfde design met zich mee als elke Samsung Galaxy S6. Het beste van de Samung Galaxy S6 edge in een grotere versie.

Groter scherm
De gloednieuwe Samsung Galaxy S6 edge+ heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Galaxy S6 edge. Het scherm is 5,7 inch, maar de nieuwe smartphone is in zijn geheel niet veel groter en dus prettig te hanteren.

Gebogen schermranden
De Galaxy S6 edge Plus is met één hand te bedienen dankzij de afgeronde zijkanten. Hier heeft u dan gemakkelijk toegang tot alle functies, apps, contacten en meldingen. En nu is er de “app edge” toegevoegd, een tweede tabblad waardoor u snel een favoriete applicatie kunt openen.

Meer werkgeheugen en grotere accu
Wat deze telefoon beter maakt dan zijn kleinere voorganger zit voornamelijk intern. De telefoon beschikt over 4GB RAM, dit zorgt voor de krachtigste verwerkings- en opslagcapaciteit die op dit moment op de markt beschikbaar is. Hierdoor kunt u als gebruiker probleemloos en snel verschillende taken tegelijk uitvoeren. De batterij is verbeterd naar 3,000mAh. De batterij is niet alleen groter, maar het opladen gaat ook sneller dankzij de aangepaste QuickCharge-functie. Hierdoor is de telefoon volledig opgeladen met kabel in 90 minuten, terwijl dit maar twee uur duurt via draadloos opladen. Foto's en video's worden geschoten met de 5 megapixel-voorcamera of de 16 megapixel-camera op de achterzijde. Alle foto's en video's komen terecht in de ruime 32GB geheugen die de telefoon huist.

Gratis Wireless Charger Pack
Als u zich nu t/m 3 september via de website van Samsung registreert kunt u na aankoop van uw Samsung Galaxy S6 edge+ een Wireless Charger pack ontvangen.

Ontvang uw unieke promotiecode
Voer uw naam en e-mailadres in op de website van Samsung en ontvang een unieke promotiecode. De pre-registratie loopt van 13 augustus t/m 3 september 2015.

Doe uw aankoop
Koop tussen 4 september en 4 oktober 2015 een Samsung Galaxy S6 edge+.

Registreer u op de website
Als laatste stap kunt tu zich vanaf 4 september registreren via samsung.com/nl/promoties om uw Wireless Charger Pack te ontvangen.

Actievoorwaarden
- Deze promotie loopt t/m 4 oktober 2015 (factuurdatum) en zolang de voorraad strekt.
- U kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product.
- Maximaal 3 stuks per klant
- Deze promotie kan niet worden gecombineerd met ander promoties op de Samsung Galaxy S6 edge+.

De Samsung Galaxy S6 edge+ is nu beschikbaar op onze website.

  Feedback