Snagit 11 | Aces Direct

Techsmit Snagit 11

Techsmit Snagit 11

Snagit is een applicatie waarmee u schermafdrukken maakt met 1 druk op de knop, van dàtgene waarvan u een schermafdruk wilt hebben. Bewerk en voeg effecten toe om uw schermafdruk nog levendiger te maken, en deel hem dan met andere via mail, documenten of presentaties.
Met Snagit maakt u documenten voor uw collega's concreter door exacte afbeeldingen in het document te plaatsen waarover u vertelt, of maak meteen duidelijk wat u bedoelt door een schermafdruk in een mail te plakken. Snagit maakt makkelijk schermafdrukken, en plaatst deze in het geheugen van de PC, zodat u ze overal terugplakt, van mail tot Instant messenger bericht.

Product Selector

Op zoek naar het juiste Snagit product? Zoekt u het DVD pakket, of past een licentie overeenkomst beter bij u?Maak dan gebruik van onze Product Selector. Door middel van een aantal simpele vragen helpen wij u het juiste product te vinden. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op via 013 530 01 22 of mail naar info@acesdirect.nl.

*productselector*

  Feedback