Spelletjesbattle bij Villa Pardoes | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Spelletjesbattle bij Villa Pardoes

Spelletjesbattle bij Villa Pardoes

Vorige week dinsdagmiddag brachten zes collega’s een bezoek aan Villa Pardoes. Zij organiseerde daar voor alle kinderen een ware spelletjesbattle. Spellen zoals blikgooien, kegelen, ezeltje prik en rolstoelraces werden met veel enthousiasme begeleid.

Villa Pardoes

Villa Pardoes is een sprookjesachtig vakantieverblijf voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Het verblijf bestaat uit twaalf ruime vakantie woningen die elk hun eigen thema hebben en aan elkaar geschakeld zijn rondom de PicknickPlaats.

Spelletjesbattle

Dinsdagmiddag 22 oktober organiseerden zes collega’s een ware spelletjesbattle in dit prachtige verblijf. Volgens Content Marketeer Niels Vandormael een onvergetelijke middag. "Binnen ACES Direct zijn er regelmatig activiteiten rondom Villa Pardoes. Maar het was indrukwekkend om zelf binnen te kijken en een steentje bij te dragen. De passie van iedereen die daar werkt en de manier waarop Villa Pardoes die gezinnen een zorgeloze week bezorgt, is ontzettend mooi. Persoonlijk maakte ik me zorgen over hoe ik zou reageren op de omgang met de kinderen en aanverwante zware verhalen. Eenmaal aan de slag, verdwenen die "zorgen" als sneeuw voor de zon. We werden omringd door lachende ouders en kinderen. Hopelijk kunnen wij als ACES Direct zijnde veel aan dit mooie doel blijven bijdragen."