ACES Direct presenteert nieuwe IT-totaaloplossing op Startersdag Eindhoven | Aces Direct

ACES Direct presenteert nieuwe IT-totaaloplossing op Startersdag in Eindhoven

ACES Direct presenteert nieuwe IT-totaaloplossing op Startersdag in Eindhoven

1-11-2013 - De Kamer van Koophandel organiseert jaarlijks de Startersdag op diverse locaties door het gehele land. Startende of net gestarte ondernemers hebben op de Startersdag de kans om interessante informatie te verkrijgen met betrekking tot een bedrijf op zetten. Dit jaar is ACES Direct aanwezig op de Startersdag in Eindhoven en presenteert ACES Direct een nieuwe IT-totaaloplossing ‘clipit, de basis van uw onderneming’.

Clipit is door ACES Direct bedacht om ZZP’ers te kunnen ontzorgen en hun IT-behoeftes te vervullen. Bij deze IT-totaaloplossing is gedacht aan alle aspecten van een bedrijfsomgeving voor een ZZP-er. Op die manier kunnen ZZP’ers zich concentreren op hun onderneming en neemt ACES Direct de IT uit handen.

Clipit wordt aangeboden in de vorm van een abonnement en bestaat uit zes toepassingen. Het basispakket bestaat uit:
- domeinregistratie
- mailen vanuit uw eigen domeinnaam
- Office 365
- antivirus software
- online back-up
- professionele helpdesk tijdens kantooruren

Het basispakket kan worden uitgebreid met verschillende modules om aan elke wens te voldoen.

Adobe Creative Cloud

Bent u ZZP’er in de grafische industrie, en maakt u daarbij gebruik van de industrie standaard software van Adobe? Dan biedt clipit ook de mogelijkheid om Adobe software per maand aan te kopen. Als extra module binnen het clipit concept krijgt u dan de beschikking over de volledige suite van Adobe Creative Cloud software. Binnen de gehele suite zijn de volgende applicaties beschikbaar:

  • Photoshop CC
  • InDesign CC
  • Illustrator
  • Muse CC
  • After Effects CC
  • En nog vele andere Adobe tools

Door dat de Creative Cloud suite werkt met een verbinding met de Adobe cloud, is het makkelijker voor u om samen te werken in projecten met klanten of collega ZZP’ers.

Alle Adobe applicaties die in de complete Creative Cloud suite verkrijgbaar zijn, zijn ook beschikbaar als losse applicatie.

Leer meer over Adobe Creative Cloud op onze website http://www.acesdirect.nl/producten/populaire-producten/adobe-creative-cloud-team/ , of neem contact op met onze Creative Cloud specialist Jasper Verhaaren via 088-5017004.

Heeft u interesse in deze IT-totaaloplossing voor startende of net gestarte ondernemers? Wilt u meer informatie over clipit?
Kom dan op 2 november 2013 naar de Startersdag in Eindhoven en bezoek de stand van ACES Direct op standnummer 2.14!

Meld u hier aan voor de Startersdag van de Kamer van Koophandel op 2 november 2013.

  Feedback