Hoofdsponsor ACES Direct blikt terug op Dutch IT-channel Nieuwjaarsgala | Aces Direct

Terugblik op een sportief Dutch IT-channel Nieuwjaarsgala 

Terugblik op een sportief Dutch IT-channel Nieuwjaarsgala 

Vorige maand was het weer zover. Het Dutch IT-channel Nieuwjaarsgala. Het event om de Nederlandse IT industrie te vieren. Als trotse hoofdsponsor was ACES Direct uiteraard aanwezig. Tijd voor een terugblik op een geslaagd event met ACES Direct Managing Director Sven van Boxtel.

De vierde editie van het Nederlandse IT business gala was met meer dan 700 gasten compleet uitverkocht. Tijdens het galadiner werden in 18 categorieën winnaars uitgeroepen die bijdragen aan het succes van de Nederlandse IT-sector.

Celebration

Volgens Sven was het thema dit jaar: "Let’s celebrate the channel", in combinatie met sport de perfecte match voor het bedrijf. “Wij zijn als bedrijf altijd bereid om onze successen te vieren. Dat zit in de DNA van ons bedrijf. De link tussen "Let’s celebrate the channel" en sport werkt daarom ook voor ons zo goed. Je werkt met een team hard om de juiste resultaten te behalen. Lukt dat? Dan moet je dat vieren.”

Business is topsport

Sven geeft aan dat die koppeling met sport binnen ACES Direct sterk aanwezig is. “Bij veel bedrijven werken ze met teams. In onze organisatie hebben we binnen die teams bijvoorbeeld een coach, die nieuwe mensen wegwijs maakt, een aanvoerder die coördineert en een promotor die de boel opzweept. Daarnaast zetten wij ons ook maatschappelijk in voor sport door middel van sponsoring en ondernemen we elke periode sportieve activiteiten met al onze collega’s.”

Samen innoveren

Natuurlijk is dat niet de enige reden voor ACES Direct om het event te sponsoren. “We zien de avond ook als moment om de fabrikanten, distributeurs en partners waar wij mee samenwerken te bedanken. Samen met hen, helpen wij onze klanten innoveren. Het is dé avond van IT. Als ik zie wie daar aanwezig zijn en hoe de branche zich ontwikkelt kan ik alleen maar trots zijn dat wij die avond kunnen en mogen sponsoren.”

  Feedback