Tom Coehorst genomineerd als ICT-CEO van het jaar | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Tom Coehorst genomineerd als ICT-CEO van het jaar

Tom Coehorst genomineerd als ICT-CEO van het jaar

De bekendmaking van de Computable Awards 2017 genomineerden is op dit moment in volle gang. Na de eerste nominatie van ACES Direct als MKB-leverancier van het jaar is er nu ook een nominatie voor Directeur Tom Coehorst als beste CEO in ICT land.

Naast Tom nomineerde de jury van ICT-vakblad Computable ook negen andere CEO’s in het IT-landschap. Volgens de jury was de visie en werkwijze van Tom bepalend voor de nominatie. Zij noemden daarbij bijvoorbeeld de manier van werken met persoonlijk contact en service centraal.

Sprakeloos
Zelf vind Tom de nominatie een hele eer. “Je bent elke dag bezig om je bedrijf beter te maken. Niet alleen voor klanten maar ook voor al mijn collega’s. Het is voor mij al geweldig om een nominatie te krijgen als beste MKB leverancier in de ICT. Maar van deze nominatie werd ik wel even stil. Het is een van de mooiste persoonlijke complimenten die je kunt krijgen op zakelijk gebied.”

Winnaarsmentaliteit
In de nominatie noemt Computable ook de winnaarsmentaliteit van Tom. We lezen woorden terug over zijn vooruitstrevende karakter, zijn bereidheid om risico’s te nemen en veranderingen door te voeren. Factoren die bijdragen aan het zijn van de beste werkgever voor zijn collega’s en de beste it-totaalleverancier voor bedrijven. Hij is niet alleen CEO van ACES Direct, maar ook manager van team HR, Financiële Administratie en team E-Commerce.

Stemmen
Vanaf volgende week dinsdag, op 4 juli, gaan de stembussen open. De stem van het ‘publiek’ bepaalt voor 50% de winnaar. Daarnaast buigt ook de jury zich over de genomineerden per categorie. De deelnemer met het gemiddeld hoogste oordeel wordt tot winnaar uitgroepen. Op 31 oktober maakt Computable deze winnaars bekend.

Stem nu op Tom Coehorst