Toshiba Reliability Guarantee | ACES Direct
Toshiba Reliability Guarantee

Toshiba Reliability Guarantee

Toshiba Reliability Guarantee

Uw Toshiba notebook laat u niet in de steek
Bij een garantiedefect, repareert Toshiba uw notebook en krijgt u het aankoopbedrijf terug. Toshiba notebooks staan voor kwaliteit, vandaar dat Toshiba het volste vertrouwen heeft in haar laptops. U kunt Toshiba notebooks met een gerust hart aanschaffen. Vandaar dat Toshiba haar klanten een zekerheidsgarantie biedt. Deze zekerheidsgarantie houdt in dat Toshiba u de belofte doet dat de producten die u aanschaft u zeker niet in de steek laten.

Kosteloze reparatie en uw aankoopbedrag terug!
Wanneer uw notebook binnen een jaar na de aanschaf stuk gaat, kunt u deze geheel kosteloos laten repareren door Toshiba of een door Toshiba geautoriseerde serviceprovider. En omdat Toshiba het volste vertrouwen heeft in haar producten en de kwaliteit hiervan, geven ze u ook het aankoopbedrag van uw notebook terug!

Waarom is Toshiba zo zeker van haar zaak?
Toshiba vervult al meer dan 30 jaar een grote rol met betrekking tot elektronische innovatie. Dit doen ze als ontwikkelaar van betrouwbare producten die de productiviteit van uw ondernemingen verhogen. Al Toshiba haar notebooks worden onderworpen aan Highly Accelerated Life Testing (HALT), een test die vergelijkbaar is met drie jaar gebruik. Wanneer de notebooks deze test doorstaan, voldoen ze aan de normen opgesteld door Toshiba.

Hoe activeert u de Toshiba garantie?
  • Stap 1: Schaf een notebook aan. Kijk hier of uw beschikt over een deelnemend product.
  • Stap 2: Registreer uw notebook. Registreer uw nieuwe laptop binnen 30 dagen voor uw Reliability Guarantee op de registratiepagina.
  • Stap 3: Krijg een gratis reparatie en ontvang u aankoopbedrag terug. Vraag met het garantie en resitutieformulier uw gratis reparatie aan en aankoopbedrag terug.
Actievoorwaarden:
Download de Algemene voorwaarden. Of bekijk informatie over de deelnemende modellen. Als uw notebook binnen een jaar na aanknoop kapot gaat kunt u aanspraak maken op een gratis standaardgarantie-reparatie en resitutie van het aankoopbedrag. U kunt hier aanspraak op maken als de notebook geregistreerd is binnen 30 dagen na aankoop.

* Ontbreekt uw Portégé of Tecra op deze lijst, kijk dan op www.toshiba.nl/goudennorm. Waarschijnlijk valt uw product nog onder de 200% zekerheidsgarantie.
  Feedback