Flexibel en snel de Toshiba Tecra serie | ACES Direct
De Toshiba Tecra serie

Toshiba Tecra Serie

Toshiba Tecra Serie

De zakelijke professional vindt in de notebooks uit de Tecra-serie alles wat nodig is om efficiënter te werken. Uniformiteit binnen de Tecra en Portégé platformen zorgen voor verbeterde productiviteit, gegevensbeveiliging en duurzame prestaties. Denk hierbij aan een uniforme docking, voeding, image, connectiviteit en natuurlijk de unieke betrouwbaarheidsgarantie.

Tecra Z40
Als u op zoek bent naar een laptop die fijn is voor gebruik buiten kantoor, dan is de 14,1 inch grote Tecra Z40 een perfecte keuze. Door het grote scherm verhoogt u de productiviteit zonder dat dit ten koste gaat van zijn gewicht. Met zijn 1,47kg en slanke behuizing van 20,4mm maken hem in combinatie met zijn handige dockingoplossing de laptop voor op kantoor en onderweg.
Bekijk de Toshiba Tecra Z40
Tecra Z50
De lichtste laptop op de markt in de 15,6 inch categorie. Uitermate geschikt voor bedrijven waarin veel gewerkt wordt met spreadsheets of lay-outs, dankzij zijn lichte gewicht, numerieke toetsenbord en royale beeldscherm. De Tecra Z50 is flexibel te gebruiken. Werkt u ook met flexibele werkplekken dan bevelen wij u de Tecra Z50 aan.
Bekijk de Toshiba Tecra Z50
Tecra A50
De Toshiba A50 helpt u efficiënt te werk gaan en heeft alles wat een veeleisende professional nodig heeft. Zijn formaat van 15,6 inch is puur gemaakt voor zakelijk gebruik. Het is een stevige laptop dankzij het ontwerp en met de geavanceerde productieverhogende functies bent u verzekerd van efficiëntie in elk opzicht. Zowel van binnen als van buiten.
Bekijk de Toshiba Tecra A50

Tecra W50
De Toshiba W50 is een robuuste, high-peformance laptop van 15,6 inch. Hij is gemaakt voor zwaar gebruik en kan probleemloos omgaan met arbeidsintensieve applicaties. Verder zit de Tecra W50 boordevol nuttige functies en beveiligingsvoorzieningen. De Tecra W50 is uitgerust met de nieuwste Intel Quad Core processors die voor de dynamische kracht zorgen die nodig is om een groot aantal applicaties te laten draaien. Maar ook taken als videobewerking en animatiecreatie zijn prima uit te voeren dankzij de NVIDIA Quadro grafische kaart met GDDR5 geheugen.

De Tecra W50 is EPEAT Gold-gecertificeerd en ENERGY-STAR gekwalificeerd. Dit betekent dat de laptop valt onder het maatschappelijk verantwoord ondernemen doordat hij erkend is als milieuvriendelijk apparaat met zeer hoge energie-efficiëntie. Het werkstation wordt geleverd inclusief Toshiba Eco Utility-software, die het stroomverbruik nog verder helpt te verminderen en energie te besparen.
Bekijk de Toshiba Tecra W50

  Feedback