De Toshiba Tablets met Windows 8 | ACES Direct
Toshiba Windows 8 Tablets

Toshiba Windows 8 Tablets

Toshiba Windows 8 Tablets

Toshiba’s Windows 8 tablets bieden u, dankzij innovatieve bedieningsmogelijkheden, volledig nieuwe toepassingsgebieden. Bevorder de creativiteit en mobiliteit binnen uw bedrijf.

Toshiba Encore. Krijg meer.
De Toshiba Encore WT8-A-102 tablet van 20,32 cm (8") is alles wat u nodig heeft voor werk en ontspanning, of u nu wilt internetten, productief wilt blijven met Office 2013 of optimaal wilt genieten van Xbox-entertainment met muziek, games en video. Deze zeer snelle en krachtige tablet biedt de volledige Windows 8.1-ervaring, een Intel Atom™ Quad Core processor en tal van aansluitmogelijkheden, waaronder uitbreidbare opslagruimte. En dat allemaal in een apparaat dat u gemakkelijk met één hand kunt vasthouden en gebruiken. Toshiba Encore. Krijg meer.
Bekijk de Toshiba WT8-A-102

Toshiba WT310 betrouwbare prestaties
De Toshiba WT310 tablet van 29,5 cm (11,6") is een echte professional. De tablet beschikt over een geavanceerde beveiliging en betrouwbare prestaties, hij doet wat u verwacht. Met het 10-vinger-touchscreen systeem heeft u alle kantoortaken helemaal onder controle. Het 10-vinger-touchscreen systeem houdt in dat de tablet 10 vingers tegelijk kan waarnemen. Met elke aanraking beleeft u de mobiele ervaring van Windows 8 Pro in optimale vorm. Voor nauwkeurige aantekeningen en bewerkingen kunt u de handige pen met handschriftherkenning gebruiken. Dankzij de nieuwste Intel i5 processor maakt de WT310 tablet een krachtpatser met betrouwbare prestaties.
Bekijk de Toshiba WT310

Portégé Z10t-A met mat scherm en digitizer
De Toshiba Portégé Z10t-A Ultrabook™ van 29,5 cm (11,6") is de combinatie tussen een laptop en een tablet. De portégé is zowel een krachtige laptop als een uitstekende tablet. U kunt de functies die u liever op een laptop doet, zoals bijvoorbeeld het typen van e-mails doen op de laptop. Voor real-time aantekeningen te maken tijdens een vergadering kunt de tablet stand gebruiken. Deze Ultrabook beschikt over Intel Core processors waardoor u efficiënt te werk kunt gaan. Dankzij Windows 8 Pro kunt u volledig genieten van een up-to-date besturingssysteem op zowel de laptop als tablet.
Bekijk de Portégé Z10t-A
Toshiba Windows 8 Tablets
  Feedback