Tuinieren bij dagbesteding Op Dreef | Aces Direct

Tuinieren bij dagbesteding Op Dreef

Tuinieren bij dagbesteding Op Dreef

Op dreef? Dat waren onze collega’s afgelopen vrijdag zeker bij dagbesteding Op dreef! Met veel plezier hielpen zij, samen met de deelnemers van de creatieve dagbesteding, om de tuin helemaal klaar te maken voor de Summerfair die aankomende week plaatsvindt.

Op Dreef

Dagbesteding Op Dreef is een creatieve dagbesteding voor (jong) volwassenen met een beperking. De groepen bestaan bij Op Dreef uit gemiddeld 8 deelnemers per dag. Naast creativiteit besteden zij tijd aan bak- en kookactiviteiten en verkopen ze tijdens de zomermaanden zelfgemaakt ijs op hun terras, verzorgen ze dieren, werken ze in de moestuin en verkopen ze creatieve cadeauartikelen.

Interactie met (jong) volwassenen met een beperking

Schoffelen en onkruid weghalen? Daar draaien onze collega's hun handen niet voor om. Samen met de deelnemers van de creatieve dagbesteding gingen zij aan de slag om de tuin gereed te maken voor de Summerfair die deze week plaatsvindt. Onze nieuwe aanwinst Kick van der Meijs, Accountmanager New Business, vertelt zijn ervaring: “Ik vond het erg leuk om een maatschappelijk project te doen, waarbij ook echt de doelgroep betrokken wordt. De begeleiding zorgde ervoor dat er een goede interactie was tussen vrijwilligers en doelgroep door de gezamenlijke pauzes/lunches”.

  Feedback