Veeam Backup & Replication | Aces Direct

Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication

26-06-2012 - Uw servers virtualiseren om de kosten te verlagen: dit is de eerste stap. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat VM’s beveiligd zijn en dat uw strategieën voor disaster recovery op orde zijn. Zonder oplossing die speciaal voor deze revolutionaire virtualisatietechnologie is ontwikkeld, moeten IT-medewerkers gebruikmaken van back-uptools die voor de fysieke wereld zijn gebouwd.

Veeam heeft met Backup & Replication hèt pakket dat ontwikkeld is om deze revolutionaire omgevingen te beveiligen, en indien gewenst ook weer snel te herstellen. Veeam Backup and Replication biedt de optimale bescherming voor uw virtuele omgevingen, of het nou vSphere of Hyper-V is.

Ontwikkeld voor virtualisatie: Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication biedt snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens voor zowel VMware vSphere als Microsoft Hyper-V. Veeam Backup & Replication brengt back-up en replicatie in één oplossing samen en maakt optimaal gebruik van virtualisatie. Deze software levert verbeterde gegevensbeveiliging en disaster recovery aan meer dan 25.000 klanten en beveiligt wereldwijd meer dan 2.000.000 virtuele machines (VM’s).

Product Selector

Op zoek naar de juiste licentie van Veeam? Maak dan gebruik van onze Product Selector. Door middel van een aantal simpele vragen helpen wij u het juiste product te vinden. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op via (013) 530 01 22 of mail naar info@acesdirect.nl.
*productselector*

Veeam backup en replication

Veeam biedt de meest complete beveiliging voor uw virtuele omgeving. Omdat back-up en replicatie in één oplossing zijn samengebracht, heeft u de flexibiliteit om te voldoen aan verschillende hersteldoelstellingen voor VM’s. Voordelen van deze virtualisatieoplossing zijn:

 • 2-in-1 back-up en replicatie: combineert back-up en replicatie in één oplossing voor één prijs.
 • Multi-hypervisor-ondersteuning: beveilig al uw VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V-VM’s met één product, vanuit één console, met lagere kosten en minder complexiteit.
 • Synthetische volledige back-ups: met behulp van eerdere volledige en incrementele back-ups wordt een nieuw volledig herstelpunt gemaakt zonder dat de primaire opslag zwaar wordt belast.
 • Geïntegreerde deduplicatie en compressie: vermindert opslagvereisten met 75% door back-up en netwerkverkeer te comprimeren en dubbele gegevensblokken te elimineren.
 • Near-continuous data protection (near-CDP): u kunt wijzigingen registreren en maar liefst elke paar minuten VM-images bijwerken voor on-site en offsite replicatie. Hierdoor hoeft u geen aanvullende dure en gespecialiseerde producten aan te schaffen.
 • Zonder agents: U hoeft geen agents te licentiëren, implementeren, beheren, controleren of bij te werken op hosts of VM’s.

Gegevensbeveiliging naar een hoger plan brengen: vPower

Deze technologie, helpt u om te voldoen aan RTO’s (Recovery Time Objectives) en RPO’s (Recovery Point Objectives) voor uw VMware-omgeving in minder tijd en met minder moeite, kosten en risico. vPowerTM biedt de volgende innovaties:

 • Instant VM Recovery: binnen enkele minuten wordt een volledige VM vanuit een back-up hersteld.
 • U-AIRTM (Universal Application-Item Recovery): u kunt afzonderlijke objecten vanuit elke gevirtualiseerde applicatie herstellen zonder gebruik te maken van extra applicatiespecifieke agents.
 • SureBackupTM: hiermee wordt de herstelbaarheid van elke back-up telkens automatisch geverifieerd.
 • On-Demand Sandbox: u kunt vanuit elk punt herstellen (volledige of incrementele back-up) en productie-VM’s vanuit het back-upbestand uitvoeren voor testdoeleinden en probleemoplossing.
 • Universal File Level Recovery: u kunt een afzonderlijk bestand snel vanuit elk bestandssysteem herstellen.

  Feedback