10 redenen voor Veaam Backup & Replication | ACES Direct
10 redenen voor Veaam Backup & Replication

Veaam Backup & Replication - 10 redenen om voor Veeam te kiezen

Veaam Backup & Replication - 10 redenen om voor Veeam te kiezen

Veeam Backup & Replication™ is niet de enige manier om een back-up te maken van uw virtuele omgeving... maar wel de beste. Hoewel de meeste traditionele back-upleveranciers tegenwoordig back-ups op imageniveau kunnen maken van virtuele machines (VM’s), maakt alleen Veeam optimaal gebruik van de virtuele omgeving om de kosten te verlagen en de waarde van de backup te verhogen. En niet een klein beetje, maar heel veel.

De beste back-up in zijn soort

Al meer dan 35.000 organisaties hebben naast hun traditionele back-uptools Veeam Backup & Replication geïmplementeerd om hun virtuele omgevingen te beveiligen en meer waarde te halen uit virtualisatie.

Het is een feit dat door Veeam-klanten meer applicaties, inclusief bedrijfskritische applicaties, worden gevirtualiseerd, met name om te profiteren van de uitgebreide gegevensbeveiliging die door Veeam en zijn baanbrekende vPower™-technologie wordt geboden.

10 redenen om voor Veeam te kiezen

Veeam biedt wezenlijke en verstrekkende voordelen in vergelijking met andere backuptools, waardoor we gerust kunnen spreken van de beste VM-back-upmethode in haar soort. Dit zijn de 10 belangrijkste voordelen volgens Veeam-klanten en -partners:

Veeam B&R - 10 redenen
  Feedback