Veeam Backup & Replication edities | ACES Direct
Veeam Backup & Replication edities

Veeam Backup & Replication - Edities

Veeam Backup & Replication - Edities

Veeam Backup & Replication is Multi-hypervisor. Dat betekent dat de Veeam software in staat is om zowel VMware als Microsoft Hyper-V omgevingen te beveiligen. De unieke Veeam Backup & Replication software zorgt voor beveiliging van uw omgeving, ongeacht de hypervisor keuze die u gemaakt heeft.

Veeam voor Microsoft Hyper-V

Microsoft Hyper-V heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dit kan helaas niet worden gezegd van de gegevensbeveiliging voor Hyper-V. Daarom hebben veel organisaties zich terughoudend opgesteld en hebben ze gewacht met het uitbreiden van hun virtualisatie-initiatieven - of ze zijn er niet eens mee begonnen - totdat een geschikte back-upoplossing beschikbaar was.

De voordelen van Veeam Backup & Replication voor Hyper-V

Met de nieuwe ondersteuning voor Hyper-V biedt Veeam Backup & ReplicationTM v6 wat er tot nu toe ontbrak op het gebied van Hyper-V-back-up:
Hyper-V-back-up
  • Snelheid: Veeam zorgt voor snellere back-up- en herstelprocedures. Maak 20x snellere back-ups en herstel een complete VM of een afzonderlijk bestand in slechts enkele minuten. U hoeft niet meer te kiezen van welke VM’s dagelijks een backup moet worden gemaakt en u heeft de zekerheid dat back-ups altijd binnen de beschikbare tijd worden uitgevoerd. En als er iets misgaat en er moeten gegevens worden hersteld, dan kunt u ervoor zorgen dat gebruikers hier zo min mogelijk last van ondervinden.
  • Efficiency: Met progressieve back-ups en geïntegreerde deduplicatie en compressie minimaliseert Veeam netwerkverkeer en opslagverbruik. En door de back-uptaken niet op hosts en VM’s uit te voeren, minimaliseert Veeam de gevolgen van back-upbewerkingen voor productieresources. Met minder overhead beschikt u over meer herstelpunten.
  • Waarde: Bent u het beu om zoveel tijd, energie en geld kwijt te zijn aan backups en daarvoor zo weinig terug te krijgen? Veeam biedt een nieuw model voor gegevensbeveiliging dat de revolutionaire eigenschappen van virtualisatie optimaal benut. Verlos uzelf van de hoge kosten en problemen van traditionele backupmethoden en profiteer van near-continuous data protection (near-CDP) voor elke applicatie.

Resultaten

Met Veeam bereikt u uw belangrijkste doelen:
  • Kosten verlagen met eenvoudige licentiëring per socket en lage TCO (total cost of ownership). En aangezien Veeam Backup & Replication opslagonafhankelijk is, kunt u werken met elke combinatie van productie- en back-upopslag in uw primaire en externe locaties.
  • Hersteldoelstellingen realiseren (RTO’s en RPO’s).
  • Virtualisatieresultaten maximaliseren, zoals serverconsolidatieratio’s, beschikbaarheid en flexibiliteit

Veeam voor VMware

Nu servervirtualisatie algemeen is geaccepteerd, onderkennen steeds meer organisaties de voordelen van een oplossing voor gegevensbeveiliging die speciaal ontwikkeld is voor de unieke vereisten van virtualisatie. Veeam Software heeft deze behoefte onderkend en heeft gegevensbeveiliging en disaster recovery naar een hoger plan getild. Met baanbrekende en innovatieve technologieën die door ruim 25.000 klanten worden gebruikt en die wereldwijd meer dan 2.000.000 virtuele machines (VM’s) beveiligen, is Veeam Backup & Replication momenteel dé oplossing voor VM-back-up. Veeam biedt wezenlijke en verstrekkende voordelen in vergelijking met andere back-uptools, waardoor we gerust kunnen spreken van de beste VM-backupmethode in haar soort. Hier ziet u enkele van deze voordelen in één oogopslag:

voordelen Veeam B&R
  Feedback