Aces Direct. Blijf gaan.

Villa Pardoes Week 2021

Villa Pardoes Week 2021

Vandaag, vrijdag 17 september, start de Villa Pardoes Week 2021: dé zakelijke actieweek voor Villa Pardoes. In totaal komen er dit jaar 38 bedrijven één week lang in actie voor Villa Pardoes. Als zakelijk ambassadeur van Villa Pardoes is ACES Direct er hier één van! Dit jaar doneren wij samen met onze fabrikanten en distribiteurs een bedrag van €3.250,- aan Villa Pardoes.

Villa Pardoes is een zelfstandige, aan de Efteling gelieerde, stichting die kinderen tussen 4 en 12 jaar en met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte de mogelijkheid biedt om een onvergetelijke, gratis week vakantie te laten ervaren in een bijzondere, sprookjesachtige en kindvriendelijke omgeving.

De Villa Pardoes Week

De Villa Pardoes Week is een inmiddels jaarlijks terugkerende traditie om de stichting, die volledig afhankelijk is van donaties, op een ludieke manier onder de aandacht te brengen. Tijdens de Villa Pardoes week worden allerlei (zakelijke) initiatieven ondernomen om zo extra donaties binnen te halen voor de stichting. Dit alles met als doel om nog veel meer gezinnen met een ernstig ziek kind te laten genieten van een onvergetelijke vakantieweek in Villa Pardoes.

Zakelijk ambassadeur van Villa Pardoes

Al een aantal jaar is ACES Direct trotse sponsor van Villa Pardoes. Tijdens de Villa Pardoes Week doneren wij dit jaar in samenwerking met onze fabrikanten en distribiteurs het mooie bedrag van €3.250,- . Meer informatie over de Villa Pardoes Week? Bekijk dan de website van de Villa Pardoes Week.

  Feedback