Wij doen mee aan de Villa Pardoes Week | Aces Direct

Wij doen mee aan de Villa Pardoes Week

Wij doen mee aan de Villa Pardoes Week

Morgen start de Villa Pardoes Week: een week waarbij ludieke acties voor en door bedrijven georganiseerd worden om Villa Pardoes onder de aandacht te brengen. Als zakelijk ambassadeur van Villa Pardoes doet ACES Direct mee aan de Villa Pardoes Week. Samen met een aantal fabrikanten doneren wij deze week een bedrag per order.

De Villa Pardoes Week

De Villa Pardoes Week is een week waar sponsoren verschillende initiatieven uitvoeren om geld in te zamelen voor Villa Pardoes. Op deze manier bundelen zij krachten om zoveel mogelijk gezinnen van een onbezorgde vakantie te laten genieten. Tijdens deze week werken de ambassadeurs van Villa Pardoes op verschillende manieren aan een donatie voor het goede doel. Zo organiseren zij activiteiten waarvan de opbrengst naar Villa Pardoes gaat, maar wordt ook veel media-aandacht gecreëerd voor Villa Pardoes. Op deze manier kan dit goede doel nu en in de toekomst zoveel mogelijk dromen laten uitkomen.

Zakelijk ambassadeur van Villa Pardoes

Al een aantal jaar is ACES Direct trotse sponsor van Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt onvergetelijke gratis vakanties voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 t/m 12 jaar. Tijdens de Villa Pardoes week doneren wij onder andere een bedrag per order. Ook meedoen? Iedere organisatie kan op zijn eigen manier meedoen. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaald bedrag per bestelling doneren aan Villa Pardoes, of onder collega’s een activiteit bedenken om donaties te werven. Voor meer informatie of om je in te schrijven kijk je op www.villapardoes.nl/week.

  Feedback