Voorbereidingen BOV-trofee in volle gang | Aces Direct

Voorbereidingen BOV-trofee in volle gang

Voorbereidingen BOV-trofee in volle gang

De finalisten van de BOV-trofee en de Junior BOV-trofee zijn bekend. Onder het thema “Making the Difference” reikt de organisatie 29 november de meest prestigieuze ondernemersprijs van Midden-Brabant uit. ACES Direct is trots om als hoofdsponsor van het event het verschil te maken.

De uitreiking van de trofee groeide de afgelopen jaren uit tot hèt netwerkevenement van Midden-Brabant. Dit jaar wordt de trofee voor de 19de keer uitgereikt. De genomineerden voor de BOV-trofee zijn:

  • Capi Europe
  • 2Connect B.V.
  • Eco Steam and Heating Solutions

De vakjury, bestaande uit lokale ´captains of industry´, bepaalt uiteindelijk de winnaar door te toetsen op het thema, financiën en de selectiecriteria.

Junior BOV-trofee

Al enkele jaren besteedt de Junior Kamer Hart van Brabant ook aandacht aan startende ondernemers in de regio Midden-Brabant. De Junior BOV-Trofee biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Naast bekendheid en publiciteit in de regio staat er voor de winnaar van de Junior BOV-Trofee een mooi prijzenpakket klaar, samengesteld door sponsoren.

Finale

Tijdens een volledig verzorgde avond met ruim 600 ondernemers, managers en belangstellenden, maakt de organisatie de winnaar bekend. Verder is er mogelijkheid voor ontmoeting, kennismaking en proosten met relaties, ondernemers en (oud-)finalisten. Een vooraanstaande presentator zal op 29 november gastheer van de avond zijn. De organisatie wordt belangeloos uitgevoerd en is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant.

  Feedback