Aces Direct. Blijf gaan.

Win een high tech mobiel werkpakket

Win een high tech mobiel werkpakket

Vanuit elke hoek worden we bestookt met influencers die met hun laptops vanaf de meest exotische locaties werken. Voor de gemiddelde sterveling ziet de werklocatie er heel anders uit. Grijze kantoorlocaties, drukke woonkamers of onderweg bij een tankstation. Nederlanders zijn bedrijvig en willen overal bereikbaar en productief zijn. Zoals je weet van onze houdoe-file campagne willen wij dat makkelijker en leuker maken. Daarom gaan wij ervoor zorgen dat jij overal comfortabel en in stijl kunt werken en je pauze overal ter wereld kunt doorbrengen.

Wij mogen één van jullie gelukkig maken met ons thuiswerkpakpakket. Dankzij dit pakket kun jij voortaan niet alleen comfortabel en in stijl werken maar kun je ook overal ter wereld je pauze doorbrengen. Hoe je dat gaat doen? Met je nieuwe Traxedo en Oculus Go natuurlijk.

Traxedo

De meeste van ons kennen de bekende thuispakken -met pailletten- van Tilburger Roy Donders nog wel. Waarschijnlijk comfortabel, maar niet presentabel. Traxedo is de oplossing voor al je thuiswerk-kledingproblematiek. Een trainingspak in de vorm van een smoking. Classier dan dit wordt het niet.

Oculus Go

Ooit zuchtend verlangd dat je ergens anders was? Met de Oculus Go ben je binnen een mum van tijd in een andere wereld. De Oculus Go is een gebruiksvriendelijke alles-in-een-VR-headset die je overal mee naartoe kunt nemen. Ervaar onderweg of thuis een andere wereld, zonder pc, kabels of gedoe. Maar niet alleen kan het ontspannend werken. Ook productief kun je het apparaat inzetten. Wat te denken van virtueel bij een meeting aanwezig zijn of designs vanaf elke locatie eenvoudig uit alle hoeken bekijken?

Hoe kan ik dit thuiwerkpakpakket winnen?

  • Bestel vóór 1 november minstens één van onze geselecteerde mobiel werken producten. Thuiswerk Hardware, Software, Accessoires
  • Vermeld bij het bestellen in veld 'uw referentie': houdoefile
  • Per bestelling maak je één keer kans
  • Wij informeren de winnaar uiterlijk twee weken na het sluiten van de actieperiode

  Feedback