ACES Direct benoemd tot ProPartner Gold van Veeam | Aces Direct

ACES Direct benoemd tot ProPartner Gold van Veeam

ACES Direct benoemd tot ProPartner Gold van Veeam

Klanten profiteren: dataverlies en downtime tot minimum beperkt

Data is de olie waar veel organisaties op draaien. Het is dus zaak hier zorgvuldig mee om te gaan en ervoor te zorgen dat het altijd beschikbaar is. Allround IT-dienstverlener ACES Direct begrijpt dat. Daarom heeft het bedrijf toegewerkt naar een Gold Partnerschap met Veeam, een gerenommeerde IT-organisatie die oplossingen biedt voor de 'always-on enterprise'.

ACES Direct is Veeam ProPartner Gold en Cloud & Service Provider Silver. Deze titels geven aan dat het Tilburgse ACES Direct een betrouwbare en deskundige adviseur is voor de oplossingen van Veeam. Het partnerschap is exclusief te noemen, aangezien er in totaal maar tien partners zijn in Nederland.

De voordelen van Veeam

In de verbonden wereld zijn organisaties altijd 'aan', waardoor elke seconde downtime er één te veel is. Data moet altijd en overal beschikbaar zijn, uiteraard via een beveiligde server. Het internationale IT-bedrijf Veeam, met Zwitserland als thuisbasis, zorgt daarvoor. De bekroonde software van Veeam zorgt voor ultrasnel dataherstel en geverifieerde herstelbaarheid van back-ups. Daardoor behoren dataverlies en downtime tot het verleden.

Tijdswinst voor de klant

De klanten van ACES Direct profiteren van het nieuwe partnerschap met Veeam. De organisatie heeft nu alle kennis en techniek in huis om back-ups on-premise in te richten met automatische kopie naar een secundaire locatie. Daarnaast is het mogelijk om back-ups met Veeam Cloud Connect compleet offsite te laten landen in het Microsoft Azure Platform. 'Daar is nu geen extra schakel meer voor nodig', aldus Patrick Luijkx, Solutions Advisor Software van de IT-organisatie. 'Dat scheelt onze klanten tijd, zorgen en geld.'

Een waardevolle adviespartner

In de snel ontwikkelende IT-branche is het essentieel voor organisaties om te blijven leren en verbeteren. Voor ACES Direct is dat een continu proces. Jeroen Stabel, Manager Solutions van ACES Direct: 'Wij zijn veel meer dan een leverancier van IT. Wij zijn een partner voor kennis en advies. De samenwerking met Veeam is daarvan een logisch gevolg. We hebben drie dedicated Veeam-adviseurs in huis die de oplossingen volledig kennen en beheersen.'

Over ACES Direct

Sinds de start in 2000 is ACES Direct uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Jaarlijks helpt ACES Direct 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt de focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten.

  Feedback