ACES Direct gaat IT leveren aan alle regionale publieke omroepen | Aces Direct

ACES Direct gaat IT leveren aan alle regionale publieke omroepen

ACES Direct gaat IT leveren aan alle regionale publieke omroepen

Tilburg, 30 oktober 2015 – Het Tilburgse ACES Direct wordt IT-totaalleverancier voor de dertien regionale publieke omroepen van Nederland, verenigd in Stichting Regionale Omroep Overleg en Samenwerking (Stichting ROOS).
ACES Direct wordt één van de partijen waar Stichting ROOS hardware voor datacenters, infrastructuur en werkplekken betrekt. Het bestek loopt uiteen van servers, netwerkcomponenten en opslagruimte tot desktop computers, laptops, tablets, monitoren en randapparatuur. De overeenkomst loopt vier jaar. De gunning aan ACES Direct is het resultaat van een zorgvuldige aanbestedingsprocedure die voor de zomer aangekondigd werd door Stichting ROOS en in de maand november zijn beslag krijgt. Hierdoor kan ACES Direct oplossingen op het gebied van IT- en Mediatechniek aan de regionale omroepen aanbieden.
Jeroen Stabel, Manager Solutions bij ACES Direct, is trots op het feit dat zijn organisatie het vertrouwen heeft gekregen van Stichting ROOS. “Deze aanbestedingsprocedure hebben wij met enorm veel zorg en aandacht doorlopen”, stelt Stabel. “Wij kijken ernaar uit om de regionale omroepen te voorzien van de hard- en software die ze nodig hebben om hun publieke taak optimaal uit te kunnen voeren. Het is een mooie gedachte dat wij op deze manier bij kunnen dragen aan mooie, goede radio, televisie en online-uitingen voor de diverse regio’s.”
Over ROOS
Stichting Regionale Omroep Overleg en Samenwerking behartigt de belangen van de dertien publieke regionale omroepen in Nederland. De stichting ontwikkelt beleid, treedt op namens de bedrijfstak bij de politiek, overheden en anderen, sluit contracten voor het collectief, doet aan voorlichting en behartigt andere gemeenschappelijke belangen. De dertien publieke regionale omroepen zijn elk lid van ROOS en vormen haar bestuur.
www.roosrtv.nl

Over ACES Direct
Allround IT-dienstverlener ACES Direct helpt grote en kleine organisaties om meer succes te boeken. Dat doet ACES Direct door klanten te helpen bij het oplossen van zakelijke uitdagingen met behulp van complete, integrale IT-oplossingen die de optelsom vormen van hardware, software, diensten en kennis. Daarmee zorgt ACES Direct dat organisaties zich helemaal op hun kernactiviteiten kunnen richten en medewerkers hun werk sneller, beter en efficiënter kunnen doen. Vanuit Tilburg bedient ACES Direct jaarlijks meer dan 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen. Ondanks die omvang staan samenwerking en persoonlijke aandacht centraal. Want alleen door persoonlijke aandacht en diepgaande samenwerking kan ACES Direct écht toegevoegde waarde leveren. Dát is de persoonlijke klik in IT.
www.acesdirect.nl

  Feedback