ACES Direct is Adobe Sign partner | Aces Direct

ACES Direct is Adobe Sign partner

ACES Direct is Adobe Sign partner

ACES Direct verstevigt de samenwerking met Adobe. Naast het Platinum Partnership met Adobe zijn we nu ook Enterprise Partner op het gebied van Adobe Sign. Adobe Sign stelt bedrijven in staat elk document simpel en snel elektronisch -en rechtsgeldig- te ondertekenen.

Solution Advisor Digitale Transformatie Jasper Verhaaren is blij deze toevoeging aan klanten te kunnen bieden. “Voor ons bestaat de digitale transformatie uit vijf pijlers: digitaal ondertekenen, digitaal factureren, digitaal samenwerken, papierloos vergaderen, in combinatie met mobile devices. Met Adobe Sign verstevigen we ons aanbod binnen de pijler digitaal ondertekenen.”

Digitale handtekening?

Door het gebruik van een digitale handtekening geeft of krijgt de gebruiker eenvoudig goedkeuring in digitale documenten en formulieren. Deze digitale handtekeningen zijn rechtsgeldig. Volgens Jasper zijn de handtekeningen het meest geavanceerde en veilige type elektronische handtekening. “Met deze manier van ondertekenen maakt een organisatie gebruik van een methode die voldoet aan de strengste wet- en regelgeving.”

Processen in kaart brengen

Volgens Manager Sales en Solutions Jeroen Stabel is Adobe Sign van grote toegevoegde waarde aan de huidige ACES Direct oplossingen. “Wij kunnen bij de klant processen in kaart brengen en zien of we samen met Adobe Sign de bedrijfsprocessen kunnen versnellen. In veel systemen is het al mogelijk dit naadloos in te passen. Daarom geloven wij dat we hiermee organisaties echt vooruit kunnen helpen.”

MVO

Naast snel en veilig draagt digitaal volgens Jasper ook bij aan het MVO beleid van bedrijven. ”Voor veel organisaties is dit steeds belangrijker. Met deze oplossing helpen we bedrijven efficiënter te werken en papier verminderen door het digitaliseren van gebruikersovereenkomsten, huur- of koopovereenkomsten of zelfs arbeidsovereenkomsten voor de HR-afdeling."

  Feedback