ACES Direct verwelkomt 100.000ste klant | Aces Direct

Hoedemakers bouw en ontwikkeling honderdduizendste klant ACES Direct

Hoedemakers bouw en ontwikkeling honderdduizendste klant ACES Direct

Tilburgse IT-totaalleverancier viert mijlpaal met feestelijke acties

Tilburg, 10 februari 2015 – Vandaag heeft ACES Direct haar honderdduizendste zakelijke klant geregistreerd. Het is een belangrijke mijlpaal voor het Tilburgse bedrijf dat bijna vijftien jaar geleden werd opgericht. De Brabanders zetten de honderdduizendste klant - Hoedemakers bouw en ontwikkeling uit Rosmalen - vandaag flink in het zonnetje.

Hoedemakers bouw en ontwikkeling maakte nietsvermoedend een account aan op de webshop van ACES Direct en bestelde o.a. accessoires voor een HP ElitePad. Dat was voor ACES Direct het startsein voor allerlei feestelijke acties.

Om te beginnen zorgt ACES Direct voor ontspanning bij Hoedemakers. Binnenkort zullen twee professionele masseurs een hele dag massages verzorgen bij het bouwbedrijf. Daarnaast trakteert ACES Direct Hoedemakers op een gloednieuwe HP werkplek. De werkplek bestaat uit een HP laptop, een HP printer, een laptoptas én een Microsoft Office 365 abonnement. En natuurlijk hoeft het bouwbedrijf de bestelde accessoires niet af te rekenen.

De kosteloze order, de cheque voor de gratis HP werkplek en de cheque voor de werkplekmassages werden vandaag persoonlijk overhandigd aan algemeen directeur Marc Hoedemakers door Sven van Boxtel, Commercieel Manager bij ACES Direct. “Ik stel dit gulle gebaar van ACES Direct heel erg op prijs”, aldus een blij verraste Hoedemakers. “Zoiets heb ik nog niet eerder meegemaakt in de ICT-wereld.” Of Hoedemakers blijer is met de massages of met de gratis werkplek, weet hij niet. “Die vraag kan ik pas beantwoorden als we de massages gehad hebben”, lacht hij.

Leuke verrassing
Niet alleen Hoedemakers bouw en ontwikkeling profiteert van de feestelijke mijlpaal die ACES Direct vandaag bereikt heeft. Alle klanten die vandaag en morgen een bestelling plaatsen bij ACES Direct krijgen een leuke verrassing. “Wij werken met mensen en vóór mensen. En daarom willen wij deze mijlpaal samen met onze klanten vieren. Dat we zover gekomen zijn, is immers ook aan die 99.999 andere klanten te danken”, benadrukt Sven van Boxtel. “De afgelopen jaren hebben wij dit soort mijlpalen niet echt gevierd. Deze groei zagen we als een gevolg van onze aandacht voor de klant en bovendien zijn we een bescheiden organisatie. Nu we deze magische grens bereikt hebben, pakken we graag eens écht uit.”

Ook voor de medewerkers van ACES Direct is het feest. Alle medewerkers van het bedrijf worden vandaag op champagne en taart getrakteerd. Tijdens een feestelijk praatje stond directeur Tom Coehorst bovendien stil bij de reis die ACES Direct in 2000 startte. Een reis die met het bereiken van 100.000 klanten een voorlopig hoogtepunt heeft bereikt, maar volgens Coehorst nog lang niet voorbij is. Of, zoals Coehorst het stelde: “Op naar de volgende 100.000.”

Brabantse mentaliteit
Het kantoor van ACES Direct is gevestigd aan de Ellen Pankhurststraat in Tilburg, aan de A58 bij de afslag richting Goirle. Daar bevinden zich onder meer de assemblageruimte, de retour- en reparatieafdeling en natuurlijk de werkplekken van de medewerkers. Van Boxtel: “We werken met een leuke club mensen en de Brabantse mentaliteit is goed merkbaar. Sinds de oprichting in 2000 zijn zij ook steeds meer de kern gaan vormen van onze organisatie, en niet de producten en diensten die we leveren. We merken dat service, gemak en het meedenken met de klant steeds belangrijker wordt. En dat is een meerwaarde die alleen mensen kunnen bieden.”

Voorloper in de branche
De wensen en behoeften van klanten veranderen en ACES Direct is altijd op zoek naar nieuwe, unieke manieren om hierop in te spelen. Zo kunnen klanten ervoor kiezen de producten uitgepakt te laten aanleveren, hardware en systemen helemaal bedrijfsklaar te laten maken of hun bestaande hardware op te laten kopen. Bovendien heeft ACES Direct haar garantietermijn onlangs uitgebreid; klanten krijgen standaard een garantie van twee jaar en kunnen hun aankoop tot zestig dagen na levering nog kosteloos retourneren. Deze services en diensten maken het Tilburgse bedrijf uniek in de branche. Over ACES Direct
Allround IT-dienstverlener ACES Direct helpt grote en kleine organisaties om meer succes te boeken. Dat doet ACES Direct door klanten te helpen bij het oplossen van zakelijke uitdagingen met behulp van complete, integrale IT-oplossingen die de optelsom vormen van hardware, software, diensten en kennis. Daarmee zorgt ACES Direct dat organisaties zich helemaal op hun kernactiviteiten kunnen richten en medewerkers hun werk sneller, beter en efficiënter kunnen doen. Vanuit Tilburg bedient ACES Direct meer dan 15.000 klanten. Ondanks die omvang staan samenwerking en persoonlijke aandacht centraal. Want alleen door persoonlijke aandacht en diepgaande samenwerking kan ACES Direct écht toegevoegde waarde leveren. Dát is de persoonlijke klik in IT.
www.acesdirect.nl

Over Hoedemakers bouw en ontwikkeling
Hoedemakers is een familiebedrijf met een sterke traditie sinds 1931. Vakmanschap en betrokkenheid vormen de fundering. De werkmentaliteit het cement. De ondernemersgeest en expertise de bouwstenen voor de toekomst. Hoedemakers staat voor continuïteit. Daarbij is het behoud van vakmanschap essentieel. Als erkend leerbedrijf wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van bouwtalent. Met respect voor de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren, staan wij midden in de samenleving. Met onze mensen; team Hoedemakers, in nauwe samenwerking met klanten, professionals en partners. Klaar voor de vraag van morgen.
https://hoedemakers.nu/

  Feedback