ACES Direct viert 10-jarig bestaan met klanten | Aces Direct

ACES Direct viert 10-jarig bestaan met klanten

ACES Direct viert 10-jarig bestaan met klanten

Tilburg, 22 november 2010 - Dit jaar bestaat ACES Direct 10 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot de grootste, zakelijke online IT leverancier in Nederland. Het Tilburgse bedrijf viert dit jubileum met haar klanten en geeft daarom gedurende 10 dagen bij iedere bestelling een gratis geschenk.
Focus op de toekomst
Begonnen op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf in de online verkoop van IT producten aan bedrijven en non-profit organisaties, zoals overheids-, onderwijs- en zorginstellingen in Nederland. “Wij leveren niet alleen IT producten, maar denken ook mee met de klant voor de meest efficiënte oplossingen. De afgelopen jaren heeft de focus met name gelegen op het uitbreiden van het assortiment en het optimaliseren van de functionaliteiten op de website. De komende jaren ligt de nadruk op het verbeteren van onze IT dienstverlening. Hiermee zijn we een volwaardig gesprekspartner voor alle bedrijven met IT wensen.”, aldus Tom Coehorst, directeur van ACES Direct.

10 dagen feest
Het succes van ‘ACES Direct 10 jaar’ wordt met klanten gevierd middels een 10-daagse actie. Voor iedere klant ligt een gratis geschenk klaar die verstuurd wordt na een bestelling via de website of via de persoonlijke Account Managers van ACES Direct. Deze actie is geldig tot en met vrijdag 26 november 2010.

Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via acesdirect.nl worden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend. Klanten kunnen rekenen op een deskundig advies en bestelgemak.
  Feedback