ACES Direct wint aanbesteding ICT Samenwerking West-Brabant West. | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Aanbesteding ICT Samenwerking West-Brabant West door ACES Direct gewonnen

Aanbesteding ICT Samenwerking West-Brabant West door ACES Direct gewonnen

Tilburg, 24 januari 2017 - ACES Direct wint de aanbesteding voor ICT-hardware, End User Devices, randapparatuur en supplies van ICT Samenwerking West-Brabant West. Zij beheren bijna 2.500 werkplekken op 25 verschillende locaties voor vier gemeenten. De looptijd van het contract bedraagt drie jaar met een optionele verlenging van één jaar.

De ontstane samenwerking tussen de gemeenten Bergen op Zoom, Etten-Leur, Moerdijk en Roosendaal uit zich in de gemeenschappelijk regeling genaamd ICT Samenwerking West-Brabant West. Sinds augustus 2015 nemen zij het ICT-beheer en ICT-onderhoud van gemeenten uit handen.

Uitdagende taak
De gemeenten nemen zelf het initiatief voor vervanging van de End User Devices maar krijgen ondersteuning van ICT Samenwerking West-Brabant West. Een uitdagende taak die goede ondersteuning vanuit IT-resellers vereist.

Waardering voor werkmanier
Jeroen Stabel, Manager Solutions ACES Direct “Wij zijn zeer blij met het gunningsbesluit van ICT Samenwerking West Brabant West. In de laatste maanden zien we steeds meer gemeentes die waardering uitspreken voor de manier waarop ACES Direct samenwerkt.”

Vertrouwen in kunnen
Volgens Jeroen is dat te danken aan de ervaring van ACES Direct. “Wij combineren onze ervaring op het gebied van digitaal zakendoen met uitgebreide ICT kennis en een uitgebreid dienstenaanbod bij de aanschaf, installatie en onderhoud van ICT Infrastructuur. We hebben er alle vertrouwen in dat wij ICT Samenwerking West-Brabant West optimaal gaan begeleiden bij het verder ontwikkelen van de unieke aanpak die zij richting de aangesloten gemeenten bieden.”