ACES Direct adviseert in bedrijfskritische IT-keuzes | Aces Direct

ACES Direct adviseert in bedrijfskritische IT-keuzes

ACES Direct adviseert in bedrijfskritische IT-keuzes

Tilburg, 22 maart 2012 – Naast de vele statussen die ACES Direct al heeft, bezit deze toonaangevende IT-leverancier uit Tilburg nu ook de status als HP Gold Specialist Computing Systems. Voor alle business units van HP zijn de certificeringen behaald.
Ieder jaar wordt door ACES Direct uitvoerig onderzoek gedaan naar wat haar relaties in een samenwerking verwachten. Het is gebleken dat kennis van de IT-problematiek en IT-oplossingen belangrijk is voor verdere ontwikkeling van ACES Direct. De afgelopen jaren is daarom veel aandacht besteed aan het opbouwen van kennis. Dit heeft geresulteerd in vele certificeringen waaronder de laatst behaalde statussen: HP Gold Specialist Computing Systems en haar SMB Storage Specialisatie.
“We zien een duidelijke return on investment op onze investeringen in kennis. Als ACES Direct zijn we nog meer in staat om onze relaties in een vroeg stadium te assisteren bij het maken van bedrijfskritische IT-keuzes.”, aldus Sven van Boxtel, Commercieel Manager ACES Direct.
Met de status als HP Gold Specialist Computing Systems ondersteunt ACES Direct haar klanten in de keuze van de juiste Server-, Storage- of Blade-oplossingen. Er wordt advies geboden aan relaties bij het ontwikkelen van strategische plannen voor de noodzakelijke IT-infrastructuur van een bedrijf. Ook heeft ACES Direct geprioriteerde toegang tot de technische kennis bij HP, zodat er nog sneller een reactie en invulling op specifieke cases aan de klant gegeven kan worden. Om opgestelde configuraties te valideren kan ACES Direct gebruik maken van het bekende HP InfoCentre.
HP is een belangrijke partner voor de ontwikkeling van ACES Direct. De relatie is al jaren meer dan succesvol te noemen. In het opbouwen van kennis heeft ACES Direct nu voor alle HP business units gecertificeerde kennis in huis en mag zich kenmerken met statussen als Gold Specialist Registered Networking, Gold Specialist Personal Computing, Gold Specialist Workstations, Gold Specialist HP ServiceONE Specialist, Gold Specialist Imaging & Printing en nu ook Gold Specialist Computing Systems.
Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via https://acesdirect.nl/ worden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend. Er zijn vele statussen behaald, zoals Microsoft Gold, Cisco Select certified, VMWare Professional status, Symantec Gold, Xerox Authorised reseller, ACER Affinity Platinum en APC Select Partner. Klanten kunnen daardoor rekenen op een deskundig advies en bestelgemak.
  Feedback