ACES Direct deelnemer aan Beursvloer Tilburg 2011 | Aces Direct

ACES Direct deelnemer aan Beursvloer Tilburg 2011

ACES Direct deelnemer aan Beursvloer Tilburg 2011

Tilburg, 3 november 2011 – ACES Direct heeft voor de tweede keer deelgenomen aan de Beursvloer Tilburg in het Koning Willem II stadion. Bij dit jaarlijkse netwerkevenement krijgen bedrijven en maatschappelijke organisaties binnen de gemeente Tilburg de kans elkaar op een bijzondere wijze te ontmoeten.

Tijdens Beursvloer Tilburg worden maatschappelijke behoeftes verhandeld. Een bedrijf dat zijn betrokkenheid met de samenleving concreet wil vormgeven en daaraan een steentje wil bijdragen, kan afspraken maken met een stichting, vereniging of instelling met een onvervulde wens of behoefte. Het evenement werd geopend met een harde klap op een Chinese gong en daarna kon het onderhandelen beginnen. De bezoekers waren ook dit jaar meer dan goed voorbereid en wisten precies waar en met wie ze wilden onderhandelen.

ACES Direct, een toonaangevende IT-leverancier voor de zakelijk markt, heeft voor deze editie van Beursvloer Tilburg het nodige aan hardware ter beschikking gesteld. Een aantal organisaties heeft goed onderhandeld en zijn door ACES Direct blij gemaakt met nieuwe laptops, externe harde schijven en verschillende computeraccessoires. “Aangezien ACES Direct als eerste IT-bedrijf in Nederland een MVO certificering heeft gekregen, wilden wij ook graag iets betekenen voor maatschappelijke organisaties op Beursvloer Tilburg. Het geeft ons een goed gevoel dat we organisaties als Jong Nederland, Stichting Tess Dolfijntherapie en SORTilburg kunnen ondersteunen met nieuwe hardware, waarmee ze de komende jaren aan de slag kunnen.”, aldus Eric Gielen, Marketing Manager van ACES Direct.

Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via www.acesdirect.nl worden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend. Klanten kunnen rekenen op een deskundig advies en bestelgemak.

  Feedback