Extra zekerheden voor klanten van ACES Direct | Aces Direct

Extra zekerheden voor klanten van ACES Direct

Extra zekerheden voor klanten van ACES Direct

Tilburg, 13 september 2011 - Aan haar klanten heeft ACES Direct bekend gemaakt dat zij is aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, computerhulp en automatiseerders. Voor de klanten van ACES Direct betekent dit extra zekerheden.
ICTWaarborg is het keurmerk voor de ICT branche. Het is een onafhankelijke organisatie die de klant extra zekerheden biedt bovenop de service van ACES Direct zelf. Tot nu toe golden deze zekerheden alleen voor consumenten, maar per 1 september kunnen ook zakelijke klanten hier gebruik van maken.
Door de uitbreiding van haar services komt ICTWaarborg tegemoet aan de vraag die al geruime tijd leefde bij ACES Direct die in de zakelijke markt actief is. ICTWaarborg biedt de klanten van ACES Direct nu onder andere een onafhankelijke geschillencommissie, een nakomingsgarantie en een overname van aansprakelijkheid.
“We zijn verheugd met het behalen van de certificering. Voor onze bestaande klanten is dit een bevestiging en voor de nieuwe klanten betekent dit dat ze met een gerust hart IT-producten kunnen bestellen. Bovendien is een gedeelte van het aanbod van ACES Direct nu te vinden op de ‘ICTWijzer Productvergelijker’, de vergelijkingssite van ICTWaarborg.”, zegt Sven van Boxtel, Commercieel Manager van ACES Direct.
ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via https://acesdirect.nl/ worden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend. Klanten kunnen rekenen op een deskundig advies en bestelgemak.
  Feedback