HP Fast Growing Partner of the Year 2013 | Aces Direct

ACES Direct is HP Fast Growing Partner of the Year 2013

ACES Direct is HP Fast Growing Partner of the Year 2013

Tilburg, 20 maart 2013 – Tijdens HP Crosstalk, het event voor HP Partners en HP Distributeurs, is de IT-leverancier ACES Direct benoemd tot ‘HP Fast Growing Partner of the Year 2013’. Deze award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt in de categorie voor business partners van HP met de snelst groeiende omzet en business development.

HP Partner of the Year Awards
Er zijn dinsdagavond awards uitgereikt aan de beste presterende HP Partners. Door HP zijn verschillende categorieën vastgesteld aan de hand van de HP Partner strategie. ‘Fast Growing Partner’ is de categorie waarin ACES Direct de verwachtingen van HP met betrekking tot groei op alle fronten heeft overtroffen. ACES Direct heeft veel aandacht besteed aan haar kennisontwikkeling en een herpositionering als Value Add leverancier. Naast het leveren van een breed scala aan HP producten is ACES Direct ook in staat met behulp van haar specialisten de klant te ondersteunen bij het bepalen van een IT-strategie en de invulling daarvan.

Waardering in samenwerking
Commercieel Manager van ACES Direct, Sven van Boxtel, mocht de prestigieuze award ‘HP Fast Growing Partner of the Year 2013’ in ontvangst nemen: “Ik ben trots op mijn team dat wij deze onderscheiding ‘HP Fast Growing Partner of the Year 2013’ hebben gekregen en zie dit als een waardering in de samenwerking met HP. De wederzijdse investering in kennis en relatie zien we terug in de hoeveelheid opdrachten, het optimaal kunnen ondersteunen van onze klanten in hun keuzeproces voor producten en diensten en tevreden klanten over de gekozen HP-oplossingen.”

  Feedback