HP benoemt ACES Direct tot Platinum Partner voor printing en computing | Aces Direct

HP benoemt ACES Direct tot Platinum Partner voor printing en computing

HP benoemt ACES Direct tot Platinum Partner voor printing en computing

Tilburg, 11 februari 2014 – IT-totaalleverancier ACES Direct is door Hewlett Packard (HP) benoemd tot HP Platinum Partner voor Printing en Computing. Deze nieuwe toplevel certificering van HP vormt de kroon op de jarenlange investeringen en inspanningen van het Tilburgse IT-bedrijf.

IT-bedrijven die HP-producten verkopen, adviseren of implementeren, worden door Hewlett Packard in staat gesteld om partner te worden. Hiervoor heeft het bedrijf het HP PartnerONE programma in het leven geroepen. Tot voor kort kende HP alleen HP Preferred Partners en HP Gold Specialists. Onlangs is daar het Platinum Partnership aan toegevoegd. ACES Direct behoort in Nederland tot de kleine elite van IT-bedrijven die zich Platinum Partner mogen noemen.

Bevestiging
Jeroen Stabel, Manager Solutions bij ACES Direct, is blij met de erkenning van HP. “Het is een bevestiging van ons commitment en onze investeringen in kennis op HP-gebied. Ik zie het ook als het resultaat van alle stappen die wij de afgelopen jaren gezet hebben in onze ontwikkeling van Online IT-leverancier naar Value Added Reseller. Inmiddels beschikken wij over meer dan 30 gecertificeerde consultants die samen goed zijn voor alle HP-certificeringen. Wij vinden het geweldig dat HP onze samenwerking waardeert en beloont met dit partnership. Ik zie het als een waardevolle verdieping van onze relatie.” De relatie was overigens al uitstekend. In maart van dit jaar werd ACES Direct door HP benoemd tot HP Fast Growing Partner of the Year 2013. HP reikte deze award uit aan de business partner met de snelst groeiende omzet en business development.

Vanuit kennis aan tafel
Wat zullen de klanten merken van het HP Platinum Partnership? Veel, verzekert Stabel. “Dit partnership geeft ons nóg meer toegang tot HP. Het stelt ons in staat kennis over HP-producten bij de bron te halen en onze klanten nóg betere adviezen en oplossingen te bieden. Dit sluit helemaal aan bij ons streven om niet vanuit producten maar vanuit kennis bij onze klanten aan tafel te komen.”

Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende totaalleverancier van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten. ACES Direct biedt mkb-bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend. Op die manier wil ACES Direct haar klanten ontzorgen op IT-gebied en helpen bij het waarmaken van hun ambities.

  Feedback