Samenwerking met AXEZ | Aces Direct

Samenwerking ACES Direct en AXEZ

Samenwerking ACES Direct en AXEZ

Tilburg, 9 november 2011 – Om haar klanten nog beter te adviseren op het gebied van server- en storageoplossingen is ACES Direct een samenwerking aangegaan met AXEZ, een HP Converged Infrastructure specialist. Dit is een perfecte aanvulling op het portfolio aan producten en diensten van ACES Direct.
Wanneer bedrijven met ACES Direct in aanraking komen, ontdekken ze al snel dat ACES Direct meer is dan alleen een webwinkel. Klanten worden door hun persoonlijke Account Manager geadviseerd bij de aankoop van producten en diensten. Deze totaal leverancier wil zich blijven ontwikkelen. ACES Direct evalueert daarom regelmatig waar verbetering mogelijk is en maakt heel bewust keuzes in wat zelf te doen en waar een samenwerking aan te gaan. Boven alles staat de hoge kwaliteitsstandaard en dat wil ACES Direct ook in de dienstverlening naar haar klanten vertaald zien. Dit heeft er toe geleid dat zij voor het segment ‘servers en storage’ een samenwerking met AXEZ is aangegaan.
“Voor het optimaliseren van het advies richting onze klant en het beter aanbieden van server- en storageoplossingen is besloten een partnership aan te gaan met AXEZ. De laatste jaren heeft AXEZ duidelijk veel ervaring en kennis opgebouwd van de HP storage-, backup- en serverlijnen. Hiermee heeft het bedrijf haar sporen ruim verdiend. AXEZ kent dezelfde no-nonsense cultuur als ACES Direct, stelt de klant centraal en past bij de wijze waarop wij ons profileren. Door de hechte samenwerking met hen denken wij de relatie met onze klant te verstevigen.”, aldus Sven van Boxtel, Commercieel Manager van ACES Direct.
Rene van Dop, directeur van AXEZ: “Als HP teamingpartner werken wij graag samen met een IT-reseller als ACES Direct. Zij weten als geen ander waar ze goed in zijn, maar weten ook waar hun grenzen liggen en zetten hiervoor andere gespecialiseerde bedrijven in. Hierdoor krijgt de klant steeds de beste oplossing en heeft toch maar één aanspreekpunt.”
Over AXEZ
AXEZ is een HP Converged Infrastructure specialist met vestigingen in Rijswijk en Eindhoven. AXEZ is als HP Gold Preferred Partner gespecialiseerd in storageoplossingen op het gebied van: Disaster Recovery, 7x24 Monitoring, Replicatie, Back-up, Restore, Archief en Datakwalificatie.
Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via www.acesdirect.nl worden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend. Klanten kunnen rekenen op een deskundig advies en bestelgemak.
  Feedback