Sinterklaas is ook bij KiKa geweest | Aces Direct

Sinterklaas is ook bij KiKa geweest

Sinterklaas is ook bij KiKa geweest

Tilburg, 8 december 2011 - Sinterklaas is een feest voor kinderen. ACES Direct heeft daarom op 5 december jl. een actie gehouden voor KiKa (Kinderen Kankervrij), een stichting die fondsen werft voor vernieuwend onderzoek op gebied van kinderkanker. Er is tijdens deze dag een bedrag van €1.250,- opgehaald voor het goede doel.
In plaats van pepernoten aan relaties cadeau te doen, heeft ACES Direct besloten om dit jaar tijdens Sinterklaas kinderen met kanker te helpen door KiKa te steunen. Deze stichting streeft naar verhoging van de genezingskans van kanker bij kinderen, verbetering van de kwaliteit van de behandeling en vermindering van bijwerkingen na de behandeling.
De actie van ACES Direct was een succes. “Wij hebben per bestelling €5,- gedoneerd aan KiKa. Alle bestellingen telden mee; telefonisch, per email of via onze website. In totaal hebben 250 klanten van ACES Direct op 5 december een order geplaatst, waardoor Sinterklaas op pakjesavond uit naam van ACES Direct een totaalbedrag van €1.250,- aan KiKa kon overmaken.”, aldus Eric Gielen, Marketing Manager van ACES Direct.
Door de positieve reacties van klanten, heeft ACES Direct besloten om meerdere keren per jaar een soortgelijke actie te organiseren om een goed doel te kunnen steunen.
  Feedback