ACES Direct nieuwe sponsor bij Tilburg Ten Miles | Aces Direct

ACES Direct nieuwe sponsor bij Tilburg Ten Miles

ACES Direct nieuwe sponsor bij Tilburg Ten Miles

Tilburg, 4 juni 2012 - ACES Direct en de Stichting Tilburg Ten Miles hebben een contract ondertekent dat ACES Direct voor 2012 verbindt aan Midden-Brabants grootste sportevenement. Na dit jaar bekijken beide partijen of een langere verbintenis realiseerbaar is.
'Wij staan voor uitdagingen, we moeten in onze branche steeds weer presteren, dat is bij de Tilburg Ten Miles ook zo. We zijn een jong bedrijf met veel jonge medewerkers. Sport past daar bij en zeker de topsport die te zien is bij de Tilburg Ten Miles. Ook willen we onze betrokkenheid richting Tilburg zichtbaar maken door top evenementen als TTM te steunen.’, aldus Sven van Boxtel, Commercieel Manager bij IT-leverancier ACES Direct.

Henk van Doremalen, directeur van de Tilburg Ten Miles: ‘Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe sponsors voor ons evenement. Dat op zich is al topsport in deze economisch lastige tijden, maar we slagen er ook steeds in nieuwe partijen voor ons fantastische evenement te interesseren, zoals het Tilburgse bedrijf ACES Direct."

"Naast de aspecten gezondheid en bewegen, sfeer en gezelligheid is topsport een hoofddoel van ons evenement. We hebben dan ook iets te bieden. In de persoon van Haile Gebrselassie is het wereldrecord op 10 mijl bij ons in Tilburg gelopen en in 2011 konden we bij de vrouwen op 10 kilometer de beste wereldtijd realiseren. Dat is het hoogste niveau waar we naar streven. Daar zijn een groot aantal sponsors voor nodig die het ook belangrijk vinden om Tilburg en Brabant op de kaart te zetten. ACES Direct past daar uitstekend bij.’
De Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles vindt plaats op zondag 2 september 2012 met start en finish in het centrum van Tilburg.
  Feedback