Tom Coehorst verrast op spectaculaire wijze | Aces Direct

Tom Coehorst verrast op spectaculaire wijze

Tom Coehorst verrast op spectaculaire wijze

Tilburg, 10 januari 2011 – Afgelopen zaterdag hebben medewerkers, oud-medewerkers en relaties van ACES Direct een toast uitgebracht tijdens het jubileumfeest in het Willem II stadion. Omdat ACES Direct in november 10 jaar bestond, werd directeur Tom Coehorst nog eens op spectaculaire wijze verrast en in het zonnetje gezet.
Jubileumfeest
Een helikoptervlucht over de voormalige kantoren van ACES Direct en een aankomst per helikopter op de feestlocatie: Willem II stadion in Tilburg. “Ik was overdonderd toen we landden op de middenstip van het stadion en ik ineens al die bekende mensen zag staan. Het was erg leuk om veel mensen te zien die nu, maar met name in het begin van ACES Direct belangrijk waren en waarbij het contact de laatste jaren verwaterd was. Deze dag zal ik niet snel vergeten, op naar de volgende 10 jaar!”, aldus Tom Coehorst, directeur van ACES Direct. Het feest werd afgesloten met optredens van onder andere Rachel Kramer en Jermaine Fleur, bekende artiesten uit het televisieprogramma X Factor.
10 jaar ACES Direct
Tom Coehorst maakte tijdens zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg een plan voor een eigen bedrijf. Nu, 10 jaar later, is ACES Direct uitgegroeid tot de grootste, zakelijke online IT leverancier in Nederland. Dit succesvolle bedrijf is precies wat Tom Coehorst voor ogen had en waar hij hard voor gewerkt heeft.
Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via https://acesdirect.nl/ worden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend. Klanten kunnen rekenen op een deskundig advies en bestelgemak.
  Feedback