Event Digital & Human - De werkplek van de toekomst met AI | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Event Digital & Human - De werkplek van de toekomst met AI

Event Digital & Human - De werkplek van de toekomst met AI

Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit in een wereld waarin AI een steeds grotere rol speelt? Welke uitdagingen brengen de razendsnelle ontwikkelingen op dit gebied met zich mee? En hoe ga je hier als organisatie mee om?

Tijdens ons event ‘De werkplek van de toekomst met AI’ inspireren we jou om de kansen en mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in jouw organisatie te benutten. Ontdek hoe AI taken kan automatiseren, strategische inzichten kan bieden en de efficiëntie van jouw medewerkers kan verhogen. Samen maken wij jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Programma

  • Ferry Hoes – over de balans tussen mens en technologie
    Ferry Hoes is ondernemer en AI-expert met een duidelijke visie op de synergie tussen mens en technologie in organisaties. Hij richt zich op de impact van automatisering en AI op klanten en medewerkers, waarbij hij technologie als hulpmiddel ziet om mensgericht te werken.
  • De werkplek van de toekomst met AI
    Welke kansen biedt AI voor de productiviteit van jouw medewerkers? Hoe zet je Microsoft Copilot in om medewerkers efficiënt te laten werken? Op welke manier zet je AI in om het beheer van devices te optimaliseren? En welke mogelijke veiligheidsrisico’s liggen op de loer bij inzet van devices met AI? In breakoutsessies nemen vier toonaangevende fabrikanten (HP, Samsung, Microsoft en Lenovo) je mee in hun innovaties voor de werkplek van de toekomst.
  • Ga in gesprek – Maak tijdens de afsluitende netwerkbijeenkomst kennis met de mogelijkheden van AI op de werkvloer. De aanwezige fabrikanten beantwoorden graag je vragen over hun innovaties. En leer andere professionals kennen die net als jij streven naar maximale impact.

Deelnemen?

Deelname is gratis, maar let op: het aantal plaatsen is beperkt. Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier.

Wil je het evenement bezoeken samen met collega’s? Schrijf iedere deelnemer dan individueel in.

  • Datum: Donderdag 3 oktober 2024
  • Tijd: 12.00 – 17.30 uur, inclusief walking lunch en netwerkbijeenkomst
  • Waar: Verkadefabriek Den Bosch

 

Meer informatie?

Aces Direct

Events