Event - IT in de zorg: uitdagingen van nu, kansen voor morgen | Aces Direct

Event - IT in de zorg: uitdagingen van nu, kansen voor morgen

Event - IT in de zorg: uitdagingen van nu, kansen voor morgen

Op dinsdag 17 mei organiseren we het event ‘IT in de zorg: uitdagingen van nu, kansen voor morgen’. Ben jij verantwoordelijk voor de IT bij een zorgorganisatie? Dan mag je dit event niet missen.

Waarom dit event?

Wij merken dat veel zorgorganisaties worstelen met het vervangen van core IT-infrastructuur. Het vervangen van je server en storage omgeving is per definitie complex, maar de huidige supply chain problematiek maakt het nog uitdagender. Daarom delen wij graag onze kennis en kunde over korte- en langetermijnoplossingen. Zodat jij kunt blijven gaan!

De inhoud van de bijeenkomst:

  • Onderdeel 1: De uitdagingen

Allereerst staan we stil bij de (supply chain) uitdagingen van deze tijd. Door de huidige (globale) omstandigheden lopen levertijden van apparatuur en oplossingen op. Dat brengt risico’s en onzekerheid met zich mee. Want door de veroudering van hardware komt je infrastructuur onder druk te staan. Mike Fransen, OEM-Manager van Y_O_T (Your OEM Team, een label van Aces Direct) licht toe hoe je hiermee om kunt gaan.

  • Onderdeel 2: De korte termijn

Ruud Wever, co-founder van Scale Logic, deelt zijn kennis over ‘bridge support’. Hoe kun je toch operationeel blijven met je huidige omgeving? Wat zijn geschikte tijdelijke oplossingen?

  • Onderdeel 3: De lange termijn

Van een tijdelijke oplossing naar een toekomstbestendige oplossing. Wat zijn de te nemen stappen in het formuleren en implementeren van een duurzame IT-strategie? Ronald Verstraten en Edwin Bastings, Solution Advisors bij Aces Direct delen kennis over het selecteren van licenties, cloud providers en het voorkomen van vendor lock-in.

Deelnemen?

We hebben een beperkt aantal plekken. Aanmelden voor het event kan via onderstaande inschrijfformulier.

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail.

  Feedback