Het belang van AV-middelen neemt binnen de ICT toe | ACES Direct

Het belang van AV-middelen neemt binnen de ICT toe

Het belang van AV-middelen neemt binnen de ICT toe

Sinds de 1,5 meter norm en de beperking van het aantal personen per vierkante meter hebben kantoren, winkels en overige publieke locaties de grootste moeite om bezoekers- en gebruikersstromen in goede banen te leiden. AV-middelen in combinatie met IT kunnen daarbij helpen. Hoe pak je deze uitdagingen het beste aan?

Ieder kwartaal brengen we een aantal audiovisuele thema’s onder de aandacht. Passend bij het in goede banen leiden van bezoekers- en gebruikersstromen, bespreken we dit kwartaal: “Digitale informatiedisplay", “Digitale bezoekersregistratie", “Veilig naar kantoor met Sensor Technology" en “VideoCoference". Deze oplossingen zijn daarnaast gedurende dit kwartaal tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar.


Digitale informatiedisplay ‘Try and buy’

Het digitale informatiedisplay biedt een effectieve oplossing om berichten op o.a. Word, Excel, PowerPoint, foto’s, video’s websites en widgets als een pakkende presentatie bij je doelgroep onder de aandacht te brengen. De presentaties zijn zelfstandig te beheren op basis van inhoud, opmaak en tijdplanning.


Digitale bezoekersregistratie

De Digitale bezoekersregistratie bestaat uit een scherm waarop realtime informatie af te lezen is over het aantal bezoekers van een gebouw of een locatie. Een camera scant passanten en toont hoeveel dat er zijn en geeft een visuele melding of je een gebouw mag betreden.


Veilig naar kantoor met Sensor Technology

Digitale informatiekanalen helpen bij het bieden van een veilige werkomgeving. Met innoverende sensor technology geven we inzicht in veilige werkplekken en looproutes en verwerken deze data op slimme plattegronden. Een bewezen techniek gericht op effectiviteit en veiligheid.


VideoConference

Combineer professionele conference display technologie met een high-end all-in one collaboration innovatie voor een lagere prijs als bundel. Hiermee is het mogelijk om voor elke gewenste situatie een Conference, Huddle Space of compacte Meeting Room in te richten met de laatste technologieën en mogelijkheden.

Meer informatie?

Jacco Becht

Accountmanagert.013 762 18 51
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback