Zero-Touch Enrollment | Aces Direct

Zero-Touch Enrollment

Zero-Touch Enrollment

Paul van Erp

Paul van Erp

Solution Advisor Mobility t. 013 762 19 25
Contactformulier

ACES Direct is officieel Android zero-touch reseller in Nederland. Met zero‑touch enrollment kunnen grootschalige Android-implementaties over apparaten van verschillende fabrikanten worden uitgevoerd, zodat organisaties hun werknemers eenvoudig kunnen mobiliseren.

Vereenvoudigde manier om het apparaat gereed te maken

Met zero-touch enrollment kan uw IT-afdeling in bulk apparaten implementeren die eigendom zijn van het bedrijf, zonder dat elk apparaat handmatig hoeft te worden ingesteld. Gebruikers hoeven het apparaat alleen maar uit te pakken en kunnen meteen aan de slag met beheer, applicaties en configuraties die al zijn ingesteld.

Scheiding tussen zakelijk en privé-informatie

Uw organisatie krijgt de mogelijkheid om een scheiding te maken tussen zakelijke en privé-informatie. Klanten kunnen hun favoriete MDM-provider (Mobile Device Management) gebruiken om beleidsregels in te stellen en applicaties op het apparaat te beheren.

Instelproces

U kunt in slechts vier stappen aan de slag:

  • Kopen - Koop apparaten van een leverancier of reseller van zero‑touch inschrijvingsapparaten.
  • Toewijzen - Wijs in het online zero‑touch inschrijvingsplatform de gekochte apparaten toe aan gebruikers.
  • Configureren - Configureer uw beleid voor de console voor zakelijk mobiliteitsbeheer (Mobile Device Management, MDM) om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen.
  • Implementeren - Het apparaat registreert zich automatisch bij MDM en past het beleid toe wanneer het wordt ingeschakeld.

  Feedback