Uw facturen voor Mobiel Werken analyseren | Aces Direct

Maatwerk

Maatwerk

Paul van Erp

Paul van Erp

Solution Advisor Mobility t. 013 762 19 25
Contactformulier

De medewerker van nu is niet anders dan flexibiliteit gewend: hij werkt waar en wanneer hij dat wilt. Een optimale ondersteuning voor mobiel werken is dus een must. Mobiel, vast of een combinatie van beiden, een standaardoplossing bestaat niet. Een goede verbinding en ontvangst zijn echter cruciaal in dit mobiele tijdperk.

ACES Direct maakt de telecommarkt helder, maar niet alleen bij aanschaf van een nieuwe oplossing. Met de ACES Direct Quickscan bieden we jaarlijks een kijkje in uw telecom-keuken. ACES Direct Quickscan analyseert uw facturen en vergelijkt de kosten van verschillende providers. De scan geeft inzicht in uw mobiele aansluitingen, de kosten en toont op welke fronten u het belgedrag of het abonnement van uw medewerkers kunt verbeteren. ACES Direct verschaft helderheid en voorziet u ieder jaar van de beste abonnementen.

Omdat beveiliging natuurlijk een belangrijk onderdeel is van uw zakelijke telefonie gebruik, is het mogelijk via ACES Direct Device Management te zorgen voor centrale beveiliging, installatie en onderhoud van al uw mobiele apparaten.

  Feedback