Zakelijk internet | Aces Direct

Zakelijk Internet

Zakelijk Internet

Paul van Erp

Paul van Erp

Solution Advisor Mobility t. 013 762 19 25
Contactformulier

De onzichtbare brandstof voor veel bedrijven: Internet. Het zal niemand verbazen dat het tegenwoordig onmogelijk is een bedrijf zonder gebruik van zakelijk internet te runnen. De basis daarvoor is een stabiele verbinding. Om dat te realiseren zijn er tal van mogelijkheden. Neemt u bijvoorbeeld internet via koper, coax of glasvezel?

Welke vorm u kiest hangt af van uw situatie. Uw ACES Direct contactpersoon kan u bijstaan in die keuze.

ADSL

Deze vorm van internet werkt via het telefoonnetwerk. ADSL kan over een analoge of ISDN lijn aangelegd worden. De theoretische snelheid van een ADSL verbinding gaat tegenwoordig tot zo’n 50 Mbit/s. Toch halen veel eindgebruikers deze snelheid niet. Dat komt onder ander doordat ADSl aan snelheid inboet naar gelang de afstand tot de wijkcentrale groter wordt.

Waarom dan toch voor ADSL kiezen?
Simpel, ADSL is meestal goedkoper dan internet via de kabel. Wanneer u niet het snelst mogelijke zakelijk internet nodig heeft kan het lonen om voor een goedkoper ADSL pakket te kiezen.

  • Goedkoop
  • Snelheid kan variëren

Internet via kabelnetwerk

Nederland kent één grote kabelaanbieder: Ziggo en een paar kleine providers zoals Caiway en Zeelandnet. Van origine wordt het kabelnetwerk gebruikt voor televisie. Inmiddels maakt deze verbindingsmogelijkheid zijn opmars door de kantoren van Nederland. Internet via de kabel heeft een hogere snelheid dan de meeste ADSL abonnementen en komt in de regel dichter bij de beloofde snelheid. Met een kabelverbinding kunt u snelheden tot wel 100 Mbit/s halen.

  • Snel
  • Stabiel
  • Scherp in prijs

Internet via glasvezel

Glasvezel is nog niet overal beschikbaar maar voor veeleisende gebruikers absoluut van toegevoegde waarde. In vergelijking met Glasvezel verbleken de snelheden die u met ADSL of kabel internet haalt. Een glasvezelverbinding haalt snelheden tot wel 1000 Mbit/s Maar liefst vijf keer sneller dan de snelste kabelverbinding. Daarnaast heeft glasvezel bij blikseminslag geen inductie wat veiliger is voor uw gevoelige elekrtronische bedrijfskritische apparaten. ACES Direct biedt u op dit moment zakelijke glasvezel abbonementen aan via onder andere: Ipvisie, ziggo zakelijk, KPN, Telfort Zakelijk , x2com en dean esprit telecom.

  • Snelste optie
  • Beperkt beschikbaar in Nederland
  • Op de toekomst voorbereid
  Feedback