OEM Solutions | Aces Direct

ACES Direct OEM Solutions

ACES Direct OEM Solutions

Onze jarenlange branchekennis en samenwerking met top fabrikanten heeft ervoor gezorgd dat ACES Direct dé specialist is op het gebied van OEM oplossingen. Met een groot netwerk van fabrikanten en een team met deskundigen zijn wij in staat om te voorzien in vrijwel iedere maatwerk OEM oplossing.

Wat is OEM?

OEM staat voor Original Equipment Manufacturer en is speciaal ontwikkeld voor System Integrators, die te maken hebben met specifieke (half)fabricaten die een belangrijk component vormen binnen een eindproduct. Dit kunnen complete IT systemen zijn zoals bijvoorbeeld een desktop of server die in zijn geheel wordt geïntegreerd binnen een eindproduct. Maar ook specifieke OEM componenten of software.

De voordelen van ACES Direct OEM Solutions


Flexibiliteit


Of het nu gaat om een component, software of compleet systeem. Iedere OEM oplossing is uniek en vraagt om maatwerk. Binnen ons OEM portfolio krijg je toegang tot een groot aanbod van fabrikanten met aanpasbare producten.

Betrouwbaarheid


Wanneer IT een onderdeel is van je (half)fabricaat of eindproduct wil je stabiliteit en betrouwbaarheid. Met OEM kunnen wij een lange Lifecycle Management bieden met een gegarandeerde beschikbaarheid, verlengde garantie en NEBS certificering.

Wereldwijde Service


Met ACES Direct heb je een Nederlandse partner die globaal denkt. Zo eindigt OEM support niet bij onze landsgrenzen. Met onze oplossingen garanderen wij een wereldwijde service waarbij we indien nodig al onze internationale contacten binnen ons OEM netwerk betrekken.

Expertise


Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van OEM oplossingen heeft ervoor gezorgd dat wij een groot netwerk van OEM fabrikanten om ons heen hebben verzameld waarmee wij een strategische samenwerking hebben. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot HPE OEM Integrator 2019 en waren wij de eerste HP OEM Integrator van Nederland. Maar belangrijker nog vinden wij de waardering van onze klanten.

Branding


Indien gewenst kunnen kunnen wij onze OEM oplossingen voorzien van unieke branding. Zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Wij denken daar graag in mee!

Jouw project is onze zorg


Binnen een groot netwerk van OEM specialisten en fabrikanten kun je snel verdwalen. Wij pakken graag de regie om organisaties van A tot Z te ondersteunen in het gehele OEM traject. Onze rol is om aan de hand van jullie specifieke wensen actief mee te denken en de juiste fabrikanten aan tafel te krijgen. Met één vast contactpersoon houden we de lijntjes kort voor je. Dat is fijn zaken doen!

" Bij ACES Direct werken wij op strategisch niveau samen met een groot aantal bekende fabrikanten die maatwerk OEM oplossingen leveren. Maar ons netwerk rijkt verder dan dat. Door onze jarenlange ervaring en branchegerichte kennis zijn wij ook in staat om specialistische fabrikanten in te zetten die zich meer op bepaalde niches richten "

MIKE FRANSEN - KEY ACCOUNT MANAGER & OEM SPECIALIST

Contactformulier niet goed geconfigureerd

  Feedback